Илияна захапа Памбос заради Бианка

Вера Маринова-Аткинс е новият член на журито, който ще замества Мария Гигова в продължение на две седмици.

Шоуто снощи беше открито с танца на 89-годишната Сара Патриция Джонсън, която влезе в залата, придружена от своя партньор в мерцедес. Въпреки възрастта тя показа завидни умения в латиното, като сподели, че танцът е нейният живот. Памбос Агапиу не пропусна да потанцува със Сара.

Краси Радков се върна на върха във временното класиране след четвъртия кръг в Dansing stars Актьорът и неговата партньорка получиха максимален брой точки, след като в миналия кръг не успяха да се представят добре.

Етиен Леви и Ива Григорова доказаха, че са двойката, която до момента се представя най-постоянно. Двамата изпълниха страхотно пасо добле, след което заеха втора позиция.
Остри реплики за пореден път си размениха Илиана Раева и Памбос. Причина за това стана изпълнението на Бианка Панова и Светослав Василев. Перфектно изпълнената според Раева румба накара зрителите в залата да онемеят, но въпреки това Бианка получи ниска оценка от Памбос. Веднага след това Илиана за пореден път нападна с реплики колегата си от журито, като заяви, че е предубеден в оценките си. В крайна сметка златното момиче и нейният партньор заеха трето място.

В дъното на таблицата за втора поредна седмица се оказаха Аксиния и Тодор Кирков. Според Памбос красивата певица танцува повече с уста, отколкото с крака, и се представя все по-зле във всеки следващ кръг, Илиана Раева пък заяви, че от танца на спортния журналист е видяла само неговата танцувална половинка Петя Димитрова, а Тодор Кирков е бил незабележим.
В края на шоуто звездите получиха новата си задача - Илиана Раева хвърли ръкавицата към Краси Радков с думите “Ще ви видим колко струвате в следващия кръг“, защото тогава двойките ще трябва да се справят с еротични танци.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?