1553

Илиана Раева се похвали с внучките, прадядо ги глези с компоти

Само с един кадър Илияна Раева успя да покаже какво е истинското семейно щастие. Една мила прегръдка на прадядо със своите малки правнучки. 

Нейният баща Райчо Раев мило е прегърнал правнучките си Асияна и Амели. Съпругата на Наско Сираков направи и друго емоционално признание. Макар той да е на 89 години, продължава да се грижи за овощна градина с различни плодове. 

"На шестте правнуци направи компоти от ягоди, малини, праскови, череши, вишни, круши, както и много сиропи. Всеки ден ни бели ябълки собствено производство. И други чудеса върши за своите 89 год. и 11 месеца. Да ни е все така здрав и жизнен!"

Емоционалният пост буквално взриви мрежата. Снимката харесаха и коментираха почти 5000 души. 

Преди 3 години, на сватбата на внучката си Виолета Сиракова, дядо й впечатли всички с енергичното си хоро. Той се хвана редом до професионални танцьори и по нищо не им отстъпваше. 

Истинска благословия е да съм си по цял ден вкъщи с внучките - сподели преди време Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Алито от София

Алито от София

18.10.2022 | 10:11

Няма по хубаво от това да се занимаваш и радваш на внуци и пра внуци, да е жив и здрав човека, а тези три мургавелки у цигански искрящи дантелени рокли, кои са?

Отговори
0 1
Димитрова

Димитрова

17.10.2022 | 14:28

Да са живи и здрави! Бабата много властна.

Отговори
0 1
Браво

Браво

17.10.2022 | 08:12

на дядото, но Илияна е куч.ка и не я понасям.

Отговори
5 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?