4232

Играта загрубя! Рълев заговори за семейство: С Денислава осъзнахме, че...

Големият шампион от тазгодишния сезон на "Игри на волята" Иван Рълев призна какво му се е случило непосредствено след финала, както и какво се случва между него и Дени, когато напрежението от играта и светлините на прожекторите вече ги няма

"Дени го беше организирала страхотно - всички се събрахме да гледаме заедно финала. Споделих тази вечер с най-близките си хора от предаването, с които три месеца бяхме заедно. И всички ми се радваха, защото се видя, че аз доста доминирах в битките, и те го уважиха",

сподели Рълев в "На кафе" пред Гала.

Обикновено участниците в шоуто са кандидатствали много пъти, докато им се усмихне късмета да прекрачат прага на Арената, при Рълев обаче, това се случва от раз.

"Получи ми се от първия път, силно вярвах, че ще стане и стана. Бях гледал даже само четвърти сезон, после си пуснах и трети сезон, за да натрупам представа, да бъда по-подготвен", сподели още той.

"Нямах възможността да играя с брат ми, както много ни се искаше и на двамата, но явно така е трябвало да стане. Когато се върнах вкъщи обаче, той вече знаеше, че съм победил, и много ме разчувства с реакцията си, защото той иначе е много кораво момче. Родителите ми, които по това време бяха на морето, също бяха много щастливи. Веднага се видяхме и с тях, вълнението беше голямо.

Баща ми ми каза: "Бях сигурен, че ще победиш!"

На въпрос защо в началото на надпреварата той сякаш е бил трудно забележим, Рълев отговори така: "Първите две седмици бяха по-критични за мен, после играта ми се отпуши. Не мога да си обясня защо така се получи, но пък се радвам, защото точно това ме амбицира страшно много и после не дадох задна до последно".

Дали Рълев е имал слабо място в играта и кое е било то? "В интерес на истината не знам... нямам.. не мога да си спомня да съм издънил някой пост или да съм забавил. Даже обратното - винаги съм наваксвал", категоричен е Рълев, който добави още, че според него най-голямата изненада на сезона е Мартин.

"В началото не гледах много сериозно на него, знаех, че е ресторантьор, но го забелязах тогава, когато ме победи в една от битките. Тогава определено заслужи уважението ми. Мартин се държеше супер мъжки във всеки един момент, казваше си това, което мисли и съвсем заслужено стигна до финал".

Онова, което най-много е повлияло на Рълев, както вероятно и на всеки друг участник в "Игри на волята", това е липсата на добра храна и хигиена.

"Гладът със сигурност е нещото, което е най-кофти там. Но аз знаех къде влизам, че ще има глад, мизерия, липса на хигиена. Но и знаех, също така, че това е период, който трябва да издържиш, това е.

 От началото имах стратегия да играя с жените, защото си мислех, че с тях мога да направя много интересна игра. Получи се добра комбинация с Виолета и то до края на играта, както се видя.

Колкото до най-големия конкурент в играта на Рълев - Момчил, става ясно и от думите на победителя - и двамата не умеят да губят.

"С Момчил не умеем да губим. Много се радвам, че играх играта именно срещу него, защото той ме караше аз да бъда по-добър. Съревнованието помежду ни беше много сладко, беше нещо наше. Много ми беше мило. Караше ме да се развивам. Успях и във финала да надделея.

Нямаше как Гала да не попита Иван Рълев за това в какви отношения е с Денислава, с която в един момент се видя, че се случва нещо повече от обикновено съревнование в играта. Двамата имаха кратка авантюра, а дали тя продължава и в реалния живот, разбираме от самия Рълев.

"Дени е страхотен човек, но просто осъзнахме, че не сме един за друг. Но си запазихме чисто приятелските отношения, големи хора сме.

В момента съм сам, нямам нужда от партньор до себе си, просто съм изключително фокусиран в работата си. Един ден искам да имам здраво семейство, но засега съм фокусиран в бизнеса и работата си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Нина

Нина

08.12.2023 | 18:28

Нагласено е всичко.Не, че съм ги гледала тия мушмули.

Отговори
0 0
ха ха ха

ха ха ха

06.12.2023 | 10:37

А защо мълчи Рълев,че с Виолета и Денислава се познават още от кастингите и заедно са се подготвяли за Игрите,заучавали са пъзели и така влизат като 4творна коалиция той,брат му,майката и дъщерята в шоуто.Освен това той е обиколил някои от участниците от 4ти сезон които са го запознали с детайлите,как се случват нещата вътре в игрите.Нищо не е такова каквото ни го поднасят,подсигурил се е доста,не случайно е вкарването и на Виолета при Гладиаторите.Както и подарената и битка срещу Цвети.И коткането и вътре контузена почти до края за да му бъде от полза.

Отговори
3 0
Киро

Киро

06.12.2023 | 09:06

Не си е заслужил победата, нито секса, нито нищо! Добре го мачкаше Гатьо и ходеше, като натъртен шаран в началото! Хвалипръцко! Затова го зарязват жените! Егоист!

Отговори
3 0
Бай

Бай

05.12.2023 | 17:47

Давай Рълев. Създай едно здраво семейство, но само за 24 часа. И бягай далече, защото тая игра вече си я загубил.

Отговори
0 1
груьо

груьо

05.12.2023 | 11:31

Защо ни занимавате с тези две мастий, майка и щерка! А пък този селянин ако ще и за майката да се жени чак през оная работа ми нее!

Отговори
4 5
Бля бля

Бля бля

05.12.2023 | 08:03

Глупости на търкалета . Това свърши а стига вече за тези .

Отговори
6 4
rtyrt

rtyrt

04.12.2023 | 21:43

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може ---~--> https://mub.me/bioex

Отговори
2 7

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?