71

Играта загрубя: Рачков с космически хонорар от "Пееш или лъжеш", завист тресе...

Комикът се изнесе пред колегите с космическа скорост

 

Солиден хонорар ще получи актьорът Димитър Рачков, който от есента ще води новия сезон на шоуто "Пееш или лъжеш", в което гостите ще трябва да познаят кой от участниците може да пее и кой е менте.

Сумата, за която се бил уговорил, била 350 хиляди лева, пише в. "Уикенд".

Отначало се заговори, че Рачков ще води шоуто заедно с бившата си половинка Мария Игнатова, но тя вече има къде да се изявява – в предаването „Един за друг“, където е заедно с Емо Чолаков.

Досега водещ в хитовото шоу на NOVA беше актьорът Ненчо Балабанов. Той обаче вече работи в друго шоу - "Сделка или не" и няма как да води и това, което урежда Рачков чудесно.

Колкото до журито, в първи сезон това бяха Милица Гладнишка, Александра Раева и Емил Кошлуков. Сега обаче няма да е такава конфигурацията, тъй като Кошлуков вече е шеф на БНТ, а Милица е в bTV. Хората, най-вероятно, ще са напълно нови. Не е изключено в журито да влезе Владо Михайлов, който продължава да се радва на огромна фенска маса, след като миналата година спечели "Капките", а тази пролет беше ментор в същото предаване.

Но продуцентът може да заложи и на други артисти, с които работи, като Дони, Йорданка Христова, Етиен Леви, Маги Джанаварова, Иво Аръков. Списъкът е дълъг и предлага десетки възможности, пише show.blitz.bg.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?