Следвайте ни

Играта свърши! 3 зодии разкарват половинките си до дни

viber icon

В любовта може нещата да изглеждат повече от наред, но въпреки това да има проблеми, които единият от партньорите просто да не забелязва, пише actualno.com. Затова комуникацията е винаги от ключово значение, дори кога ви се струва, че всичко във връзката ви е наред. Това са 3-те  зодии, които не се чувстват добре във връзката, в която се намират и обмислят да продължат напред сами.

ОВЕН

Овните са много решителни, но когато става дума за дълга връзка, често имат колебания дали да я приключат или да ѝ дадат още един шанс. Истината е, че Овните са давали много шансове, но нищо не се е променило. Това, което има липсва в момента, е страстта. И макар това да изглежда повърхностна причина, за тях изобщо не е така. Те имат нужда се усещат адреналин от връзката си, а когато всичко застине и няма тръпка, Овните бързо премислят дали не е време да продължат напред. Според тази зодия сексът е една от основите на всяка връзка и ако там нещата куцат, няма как да останат и да се преструват, че няма нищо. Съветът ни към хората, които са във връзка със зодия Овен, е да се огледат и да помислят дали наистина не могат да сторят нещо, за да спасят връзката си. Страстта помежду ви вероятно си я има, но просто сте я загърбили и сте забравили за нея. Опитайте нещо ново и си припомнете колко е голяма любовта ви, а с нея и страстта, която сте споделяли в началото.

РАК

Раците рядко правят погрешни големи стъпки. Те внимателно премислят ходовете си, как биха излезли от дадена ситуация, какво може да им даде или да им отнеме решението, което ще вземат. Затова, ако един Рак е решил да си тръгне от връзката, в която се намира в момента, малко неща могат да го спрат. Раците не се чувстват много оценени. Виждат двойки, които са далеч по-щастливи, обичащи се и подкрепящи се. На тях обаче им се струва, че каквото и да направят за партньора си не получават признание и благодарност. Имат нужда да бъдат оценени правилно, защото смятат, че могат да открият това на друго място и отново да си върнат самочувствието. Когато един Рак загуби себе си и загуби самочувствието си, се превръща в съвсем различен човек. Ако сте във връзка с тази зодия, нашият съвет е да помислите дали наистина не пропускате нещо и дали поведението ви не обижда другия. Ценете човека до себе си и всичко, което прави за вас, защото сме сигурни, че то е много!

РИБИ

Рибите често действат много импулсивно в живота. Не им трябва голяма причина, за да приключат една връзка и да се отдадат на нова любов. В случая това, което не им е наред, е изцяло свързано с тях самите. Имат чувството, че изпускат нещо, че може да имат и по-добър партньор от този, с който са сега. Струва им се, че могат да си поживеят още малко и след това да се задомят и да започнат по-сериозни взаимоотношения. Нещото, което ги разколебава най-много е това, че усещат сходни чувства и в човека до тях. Нашият съвет към хората, които са във връзка със зодия Риби, е да седнат и да поговорят с тях открито. Какво им липсва, какво може да се промени, дали има нещо, което заедно можете да направите или раздялата е въпрос на време. Не допускайте да поемате цялата вина, защото Риби са тези, които са объркани на този етап от живота си и не знаят какво точно искат.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?