4020

Играта продължава: Заедно ли са Емануела и Елвиса?

Не сме се събрали с Елвиса, каза пред „Телеграф“ певицата Емануела. Тя добави, че ако това се случи, първа ще излезе и ще го съобщи.

Видеоклип как участникът от "Игри на волята" Мартин Николов, с прякор Елвиса, награбва фолкфурията Емануела в столична дискотека обиколи мрежата. В него двамата са заедно, а той нежно я прегръща, като дори се навежда и целува корема й. Това предизвика вълна от коментари в мрежата, че двойката отново е заедно, а Емануела дори е бременна. 

„Клипчето е старо, а някой очевидно се опитва да трупа на наш гръб гледания и рейтинг“, обясни още певицата. Като не пожела да коментира какви са отношенията й с бизнесмена към момента.

Бизнесменът и певицата имаха бурна 6-годишна връзка, която приключи преди няколко месеца. Само преди дни пък при отговори на въпроси в Instagram Елвиса даде да се разбере, че романсът му с Емануела е затворена книга. Междувременно красавицата с изумрудени очи се сдуши с миската Моника, която се изпокара с Мартин в сезон 5 на "Игри на волята".

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Абе

Абе

11.10.2023 | 07:43

Тези от това шоу и чалгарите да го дух...ат , да го лапат мухлясъл и гноясъл.

Отговори
3 0
ytuytu

ytuytu

11.10.2023 | 00:28

Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон!!. Прочетете го сами-------- https://itsssl.com/biox

Отговори
0 2
Ха, ха,ха !!!

Ха, ха,ха !!!

11.10.2023 | 00:01

Сдушила се с Моника,ами нормално,те и двете са с еднакъв умствен багаж !!!

Отговори
4 0
ами,

ами,

11.10.2023 | 13:03

Мартин е със същия умствен багаж щом е бил с чалгарката Емануела 6 години.

Отговори
1 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?