46
Следвайте ни

Играч от класа: Ники Дойнов свалил хубавата Петя навръх Коледа

viber icon

Вълнуващ романс събрал известния телевизионен водещ Ники Дойнов и половинката му Петя.

"Запознахме се във Фейсбук, през 2015 г. на Бъдни вечер. Бяхме приятели във Фейсбук, но не се познавахме. Аз му писах, съобщението бе много приятелско, с пожелание за настъпващата Коледа, а на следващия ден ме покани на вечеря", сподели съпругата на телевизионера. 

„Навръх Коледа се запознахме и излязохме на вечеря. Познавах го от екрана. Но това, което ми бе много интересно, е дали е добър човек. Исках да го усетя дали е чувствителен”, добави тя.

„За Нова година не бяхме заедно, но още на 1 януари ми се обади и ме покани отново”, каза още половинката на Ники Дойнов.

„Работила съм като стюардеса 3 години за кувейтските авиолинии”, сподели тя.  

„Когато един мъж се запознава с хубава жена, първите му мисли не са за брак. Първите хора, с които я запознах, бяха Юксел Кадриев и Илия (шеф на Новините в Нова), отидохме на пиано бар и се появи Пейо от „Имаш поща”, разказа от своя страна водещият на новините по Нова телевизия и призна, че когато Петя му е писала, е усетил ангели, полъх.

„Разбрах, че ще ставам баща, когато бяхме на другата страст – на концерт на любимата ми група в Англия. На следващата сутрин, докато изживявах още веднъж целия концерт, се събудих, защото тя шаваше. И другото е история”, добави Дойнов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?