2374

Идват най-опасните дни през ЮЛИ, объркват всички планове

През юли ще има само четири опасни дни, но на тези дати трябва да бъдете изключително внимателни, следвайки съветите на астролозите. Това ще ви помогне да останете на повърхността и да предотвратите възникването на проблеми.

За да станете по-продуктивни и успешни в работата и делата си, трябва да се запознаете предварително с предстоящите опасности. Съветите на астролозите ще ви бъдат полезни в най-опасните дни на юли, защото по това време можете да разчитате само на себе си.

5 юли – Негативни транзити на Марс и Меркурий

5 юли без съмнение е най-опасният ден от месеца. Този вторник ще се случат наведнъж две важни, но изключително неприятни събития: преминаването на Марс в знака на Телец и преминаването на Меркурий в знака на Рака. И двете събития ще обърнат планетите срещу нас.

Марс ще бъде в Телец до 19 август

 През целия ни престой в Телец, и особено в деня на прехода на 5 юли, за всички ни ще настъпят много неприятни вътрешни промени. Например, ще станем недоверчиви, уплашени, подозрителни. В много случаи всичко това ще бъде безпочвено и напразно, но не забравяйте за Меркурий, защото той може да ни донесе проблеми, за които си струва да се тревожим.

Меркурий в Рак е опасен, защото ще станем по-апатични, слаби психически и физически.

В резултат на това можем да кажем, че 5 юли е най-лошият ден за всеки сериозен бизнес и нови начала. Бъдете внимателни при шофиране. Ако е възможно, опитайте се да останете в подкрепяща и спокойна среда.

3 юли – Супер Луна

Супер Луната е възможно най-опасният тип пълнолуние. Този ден отново ще бъде перигей на Луната. Тя ще се доближи максимално до Земята, което означава не само, че Луната ще бъде по-голяма от обикновено на небето. Освен това ще окаже по-силно влияние върху нашия живот, късмет и настроение. Престоят ѝ в Козирог на 13 юли означава, че ние ще станем по-апатични, необщителни, затворени. Не бива да очаквате помощ от някого, както и добри думи, комплименти, подкрепа. В този ден всеки ще бъде за себе си.

16 юли – Съвпад на Слънцето и Меркурий

Съвпадът е отрицателен аспект, който се случва най-често точно между Слънцето и Меркурий, тъй като те винаги са разположени от една и съща страна на Земята. Това ще бъде много опасен ден, в който е по-добре да не напускате зоната си на комфорт, да не ходите на дълги пътувания, да не харчите много пари. Най-добрият помощник за всички на 16 юли е скромността. Хората с развита суета и напомпано его могат да загубят всичко, върху което са работили през последните няколко седмици.

28 юли – Започва ретрограден Юпитер

Последният опасен ден на юли е денят на началото на ретро-фазата на най-голямата и тежка планета. В това положение планетата ще остане до 24 ноември. През тези месеци могат да се случат много лоши неща. Можем да загубим силата на интуицията, да станем алчни, безкомпромисни. Най-вероятно на 28 юли ще почувстваме първата вълна на негативизъм, изразяваща се в странно чувство на тревожност и липса на мотивация, желание да направим нещо за нашето щастие.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?