4232

Идва луда любов! Тези 4 зодии дори не подозират какво щастие ги очаква...

Вселената ще създаде такива събития за тези четири знаци на Зодиака, че целият им живот ще се сглоби като пъзел

Любовта е блян и мечта на почти всеки човек на планетата. Всички искаме да сме обичани и да срещнем човека, с който да споделим прекрасните емоции. Вселената ще създаде такива събития за тези четири знаци на Зодиака, че целият им живот ще се сглоби като пъзел и ще се окажат лице в лице с голямата си любов. Това определено не може да бъде избегнато, казват астролозите.

 

Близнаци

Новолунието на 6 юни ще се проведе във вашия знак и в него ще навлезе управляващият брака Юпитер, пише actualno.com. За много Близнаци първият месец от лятото наистина може да доведе до любовна среща. Най-вероятното запознанство ще се случи по време на пътуването. Бъдещият ви партньор може да бъде непознат или свързан с кариерата ви, например шеф или просто колега.

 

Козирог

Две пълнолуния във вашия знак това лято, плюс дълъг транзит на Марс от септември до края на април във вашия партньорски сектор определено ще донесат нова връзка в живота ви. Познанството може да се случи през лятото и в началото ще се случи за кратко, можете само да се опознаете, да обмените контакти и това е. Но от септември този човек може да стане по-активен и ще бъде готов да промени много в обичайния си живот за вас, дори да се премести в друг град.

 

 

 Дева

През септември във вашия знак започва двугодишен цикъл на затъмнение, така че на 18 септември можете да започнете сериозна връзка. Може би ще започнете роман, който всъщност вече е съществувал в началото на март, но не се е развил. Но е възможно да срещнете нов партньор, но това не допринася за дълъг период на самота. Позволете си да отидете на пътешествие през август 2024 г., останете сред природата, просто се вслушвайте в себе си и истинските си желания. Нов човек ще дойде заради новото ви състояние – вибрацията ще се промени и вие ще се отворите за щастието.

 

Везни

От юли 2024 г. ще станете изключително привлекателни – Черната Луна навлиза във вашия знак, а още на 7 септември се присъединява към Венера. Вероятно ще имате голяма нужда да откриете своята чувствена страна, така че естествено ще привлечете нови връзки в живота си поради промените в образа си. Това може да бъде човек с висок социален статус, защото Марс (господарят на вашите партньори) ще влезе в знака Рак през септември/септември. И ще започне дълъг период на анализ на вашите лични цели и цели - взаимоотношенията ще променят значително вектора на живота ви. Пригответе се за есенната буря, която ще промени съдбата ви!

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?