1939
Следвайте ни

Идва ли краят на Кадиев? Деси Стоянова намекна, че... СНИМКА

viber icon

Чаровната водеща на "Преди обед" днес за пореден път показа железен професионализъм и устоя на всички удари на снежния ден и поредната липса на екранният ѝ партньор Сашко Кадиев. Синът на Катето Евро остана да топли леглото вкъщи заради настинка, а Деси след като се справи с проблемните ситуации сама, побърза да напише дълъг пост в социалните мрежи, в който недвусмислено се намеква, че може да прави всичко в ефир и без до нея да е Александър Кадиев.

Ето какво гласи цялото излияние на Деси:

"Сам войнът е войн, но само на преден план.  
Днешният ден даде повод да си напомня няколко изтъркани, но много важни истини.
Каква беше ситуацията? Сняг, задръстване, 10 минути преди ефир първите гости - Рут Колева Ruth Koleva и Андрей Арнаудов Андрей Арнаудов ги няма. @al.kadiev болен, тоест съм сама на ефир. Преди 10 години едно такова съчетание на обстоятелства щеше да ме изстреля със страшна сила в космическа паника. Но годината е 2021, а не 2012-та, и сме навъртяли доста извънредни ефири, така че с Яна Донева Yana Doneva бързо срещаме решението на извънредната ситуация в коридора между студиото и гримьорната в лицето на Боби Лазаров Bor Laz, който ни спасява като приема да влезе в ефир, за да поеме цялата отговорност за лошото време, което така ни е объркало плановете. Та какви са изводите:
  нищо не може да замени опита
  нямаме контрол над обстоятелствата, но имаме контрол над себе си в тях, тоест от нас зависи какво ще направим, а това често определя и един съвсем различен краен резултат
  сам си за никъде - благодаря ви, Яна и Боби, и на всички други, благодарение на които поредният Преди обед стана факт. Беше запомнящ се ефир, завършва Деси Стоянова излиянието си.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Сладурана е.

Сладурана е.

01.12.2021 | 08:33

И умна, и хубава.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?