Следвайте ни

Иде пълнолуние в Лъв, ето какво ни чака според звездите

viber icon

На 28 януари ни очаква пълнолуние в знака на Лъв, което бележи началото на нов цикъл. Това събитие ще се случи, когато Слънцето във Водолей се противопостави на Луната в Лъв, пише struma.bg.

Пълнолунието е време на кулминация и обещание за изпълнение на това, което е започнало на новолунието. То също може да ни направи по-емоционални, но и романтично настроени.

Полярността Лъв – Водолей се отнася до баланса между всичко, което е лично (Лъв) и всичко, което е безлично (Водолей). Енергията на Луната в Лъв ще ни помага да изразим себе си творчески, да получим удоволствие от романтиката. От друга страна, Слънцето във Водолей управлява групата, повече безучастните приятелства и обективността.

Възможно е да бъдем по-импулсивни или да се борим на всяка цена да управляваме нещо или някого. Откровенията ни ще бъдат емоционални, емоциите ни като цяло ще бушуват. Време е да изразим себе си така, че на по-късен етап да не съжаляваме за някои свои грешки, които може да допуснем и да останат на този етап незабелязани.

Пълнолунието ще бъде усетено от всеки от 12-те зодиакални знака, но при 4 от тях ще бъде по-осезаемо. Вижте кои са.

Зодия Телец

Телците може да имат напрежение в дома, минали емоции и събития да бъдат изведени на повърхността. Ще се наложи да балансирате между работата и семейството си. Уверете се, че не поставяте желанията на шефовете или членовете на семейството ви над вашите. Слушайте сърцето си, мислете за собствения си комфорт и внимавайте с емоциите.

Зодия Лъв

Лъвове, сега е вашето време да приведете творчески проекти до блестящ финал и светлините на прожекторите да ви огреят. Имате добри възможности да блеснете и да използвате този прилив на енергия, за да изразите себе си по най-добрия възможен начин. Възможно е да има напрежение в любовта и работата, но се опитайте да ги овладеете. Не се колебайте да казвате истината.

Зодия Скорпион

Това пълнолуние ще освети вашия сектор на работата. Може да започнете да придвижвате нови планове, да се движите напред във вашата кариера. Бъдете уверени! Залозите на работното място може да са високи, но ще се наложи да балансирате между работата и личния живот, който може да е малко дисбалансиран.

Зодия Водолей

Пълнолунието ще освети вашите лични взаимоотношения, Водолеи. Ще бъдете предизвикани да се отворите към най-близките ви хора. Мощните планети Юпитер и Сатурн, които са във вашия знак, ще ви помогнат да намерите нови начини да изразявате чувствата си. Това ще ви бъде полезно, в случай че настъпят любовни кризи.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай