Следвайте ни

И за тях изгря слънце! 6 зодии ще бъдат щедро наградени от съдбата през май

viber icon

Нов месец, ново начало, нов късмет. Но за някои зодии късметът във всякакви области от живота ще бъде изключителен. Било то в професионален или личен план, има няколко зодии, които ще се чувстват като галеници на съдбата през този пролетен месец. Вижте ги в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Богатият Телец

Добрата новина е, че през май много Телци ще се сдобият с неочаквани доходи от необичайни източници. Новината има и друг аспект – няма да има време да се радват кой знае колко на тези дарове на съдбата, защото ще имат много неща за вършене, майските дни ще са напрегнати: спешно и ефикасно трябва изпълняват задълженията си, като работят усилено и (най-интересното), като вземат самостоятелни решения. Обаче чувството на удовлетворение, което Телците ще изпитат, гледайки как действията им водят до разплитане на проблемите, ще бъдат наистина най-добрата им награда. Освен това проектите, стартирани или завършени през май, имат добри шансове да донесат значителни финанси.

Активните Близнаци

Май ще вдъхне у Близнаците жажда за активност. Избирайки между познатата рутина и нови трудоемки, но интригуващи проекти, астролозите съветват да се заемат и с двете. При правилната организация те ще имат достатъчно сила за всичко. Дори чувството на разочароване, което предизвикват различни проблеми, ще отстъпи място на увереност в себе си. Планетите ще дадат добри шансове за устройството на личния живот, ще ги издигат духовно и дори ще ги отърват от вируси и блокажи на съзнанието. При желание Близнаците ще могат значително да напреднат, да разширят възможностите и перспективите си, да подобрят ситуацията на любовния фронт. Главното е – тривиалните конфликти да не се превръщат в сериозни драми.

Безметежният Лъв

През май планетите дават зелена светлина на Лъвовете. Юпитер ще им позволи успешно да рискуват, а Слънцето – да реализират идеи, за които досега само са мечтали. Благодарение на подкрепата на планетите, Лъвовете ще могат точно да усетят потока на късмета и да „влязат в час“, избягвайки неприятности и грешки. Всичко това говори за едно нещо: през май можете с чисто сърце да разчитате успешни стечения на обстоятелства, които ще възникват сами и ще се заменят едно с друго почти на всеки 2 дни. Промяната обаче няма да е нещо такова, което променя живота към по-добро за една нощ. Това ще бъдат по-скоро доста приятни бонуси, които определено трябва да използвате, за да постигнете пълен успех. 

Успешният Козирог

Астролозите смятат, че на Козирозите ще им върви повече, отколкото на останалите. Планетите им ще са в хармония помежду си, което означава, че неприятните обрати на съдбата ще преминат покрай тях. В личните и професионалните отношения Козирозите ще се радват на спокойствие и ред, засилвайки своите позиции, взаимно разбиране и отсъствие на негативни последици. Дори и да срещнете проблеми, вие ще бъдете в състояние лесно да ги преживеете защото Вселената през май ще направи положителни промени в живота на представителите на този знак. За да могат планетите да продължат да бъдат на страната на Козирозите, те трябва да правят добрини и да даряват ярки емоции на близките си, отговаряйки на молбите им за помощ. 

dariknews.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?