46

И тя като нас: Лили Иванова навъртя рекордна сметка за парно

Досущ като много българи, и Лили Иванова плаща рекордни сметки за парно тази зима. Фактурите й не падали под 1600 лева, а високата сума се дължала и на поскъпването, и на голямата жилищна площ, която звездата обитава. Певицата живее в огромна мансарда на последния етаж на столичната ул. "Оборище" 33. Общата площ на жилището й е 245 кв. м. като към него има цели 50 кв.м. отопляемо мазе и гараж.

Вярно е, че живее нашироко, но всички в сградата са така. Тук няма малки апартаменти, но най-високите сметки за парно са на Лили, защото е почти непрекъснато затворена в дома си и радиаторите във всички стаи на огромния й апартамент работели нон стоп. Харчовете напоследък хич не й се нравели, но Лили си плащала чинно, защото не искала да влезе отново в черния списък с длъжници на Топлофикация. Преди години стана ясно, че звездата е натрупала дългове от 7 бона, тъй като не е била изряден платец на топлинното дружество. Справка показва обаче, че тя е погасила дълга си. 

Въпреки високите сметки, Лили не иска да сменя парното с климатици, макар да има възможност да монтира последно поколение такива. Тя държала въздухът в помещенията да е с определена влажност, а климатиците го изсушавали, което се отразявало на носоглътката. Освен това се притеснявала, че филтрите му са развъдник на бактерии и вируси, пише "Ретро". 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Кака

Кака

21.01.2022 | 14:46

Има пари от концерти и хубава пенсия и може да плаща. Другите пенсионери карат без парно , и на мижава пенсия .

Отговори
1 0
Да,

Да,

21.01.2022 | 12:36

ама тя има пари да си плати, а хората нямат, въпреки че се трудят повече от нея. Не я харесвам като човек - кофти е.

Отговори
1 0
Веса

Веса

21.01.2022 | 08:19

Лили обожавам я ! Моля ви дори не трябва да споменавате за неизряден платец Тя живее охолно и има възможност трябва да е редовна

Отговори
2 3
мерки и теглилки

мерки и теглилки

20.01.2022 | 20:25

Жилището на Лили Иванова е доста по-малко от драсканиците в поредната печалба -хула! Но нека пасквила да радва ора имащи необходимост и потребност от "мъката" на успелите и недостижимите!!!

Отговори
5 2

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?