2374

И това доживяхме! Попфолк певец призна, че не слуша... попфолк

 Животът му е попфолк, но той не слуша... попфолк! И това признание доживяхме да чуем от изпълнител на популярната музика у нас. 

Певецът Меди разкри, че в свободното си време не слуша чалга музика, а... рап.

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от MEDI (@mediigo)

"Животът ми е попфолк, както се казва. Затова, когато не съм на работа, си пускам друг тип песни", казва гаджето на Моника Валериева. Извън сцената най-харесваният в момента чалга изпълнител се определя като "скучен".

"След участие се прибирам бързо вкъщи, наспивам се. На следващия ден винаги тренирам. Не ходя по дискотеки и барове", категоричен е изпълнителят.

Роденият в Сандански изпълнител е израсъл в семейство на човек, занимаващ се със строителство и домакиня. Той сподели, че детството му е било безгрижно и хармонично и че родителите му са му дали всичко, от което се нуждае едно дете. Истинското име на Меди е Мехмед и той призна, че понякога се е сблъскал с различно отношение заради името си.

„Това го има навсякъде по света, дори в Америка“, каза той. „Както съм коментирал със свои приятели, за мен расизмът е най-яркият признак за това колко си ограничен и глупав.“


 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Анти чалгар

Анти чалгар

31.03.2023 | 13:23

Да бе сега повярвах ,че слуш рап . Хубав виц. За Мехмед - Меди. Страхотно " българско" име . Само за ориента става тоя чалгар.

Отговори
1 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?