3906

И майка й не знае каква болест я мъчи: От какво страда Дара Екимова?

Певицата не споделя на най-близките си хора, дори на майка си Ива Екимова, за своята вътрешна борба

 

Младата изпълнителка Дара Екимова, която стана „Певица на годината“ на Годишните музикални награди на БГ радио, страдала от хранително разстройство. Това се случва след участието й в „Като две капки вода“ миналата година, когато приема много тежко хейта срещу себе си. По думите й този период е бил голямо изпитание за нея и преценката за себе си, пише Галерия.

„Розовият балон се спука. Понякога губиш реална представа за себе си, защото си прочел хикс коментари, които ти казват, че имаш голямо чело или защо е тромава, защо е дебела, защо не пее перфектно, защо постоянно я набутват. Много ме заболя. И се чувствах недостойна да живея. Спрях да се храня, защото смятах, че не заслужавам да ям. Издържала съм повече от 24 часа. Всеки залък, който сложа в устата си беше...вина“, разказва тя.

 

Певицата не споделя на най-близките си хора, дори на майка си Ива Екимова, за своята вътрешна борба, за проблемите с храната, за мислите за смъртта, защото не иска да я притеснява. За щастие този лош период вече е зад гърба й и сега приема критиката по-спокойно. Сърцето й вече е отворено и е напълно свободно. Черпи вдъхновение от любовта. Най-щурото нещо, което е правила в името на любовта, е да приеме предложение за брак.

„Аз казах „Да“, но вече не съм сгодена, защото свалих пръстена с думите: „Знаеш ли какво, много те обичам, но аз не съм готова за това“, признава певицата. За щастие човекът до нея приема отказа с разбиране. Затова му е благодарна, защото той познава нейните рани добре и знае, че той не е проблемът.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?