49

И Гущеров не може да я спаси: Светлана изпада в истерия

Светлана Гущерова призна за най-големия си страх-мишките.

Милионерската съпруга страда от Мусофобията - ирационален страх от мишки. Това е една от най-често срещаните фобии, която изправя на нокти много мъже и жени, но не само. Слоновете също се страхуват от мишки, защото са бозайници.

Повечето бозайници имат мозъци, които са програмирани да отскачат назад или да се стряскат от същества, които се втурват набързо. Слоновете, независимо колко са големи, също се стряскат от неща, които се движат бързо срещу тях, като мишките.

Гущерова не е сама сред известните българки в страха си от мишки. В същия тест в инстаграм, който попълни Гущерова, Николета Лозанова също призна, че не обича гризачите.

Майката на четири деца издаде още, че е висока 167 сантиметра и носи обувки №38. Тя пийва розе и любимият й цвят е този на любимото вино, пише hotnews.bg. Светлана крие цели 11 татуировки, които може да вижда само съпруга й. Рисунките по тялото определено са изненада за феновете й, които я следват в социалките и които не са ги забелязвали.

Плеймейтката, която винаги споделя, че дължи прекрасната си форма на фастинга, очаквано предпочита да хапва морски дарове, а сред неустоимите храни за нея са още шоколад и сладолед.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Талпа

Талпа

10.01.2024 | 11:27

Аз лекувам всякакви фобий . Един зад тила и готово . И никой не се интересува от гущери и змиичета .

Отговори
2 0
Проста,

Проста,

10.01.2024 | 09:33

грозна, развратна, кривогледа комплексарка.

Отговори
3 0
Мария

Мария

09.01.2024 | 21:53

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството!--- https://e.vg/clean

Отговори
0 4
Мен пък ме е страх

Мен пък ме е страх

09.01.2024 | 21:25

от плъховете в Марица, които преследват тая отрепка на всяка крачка. Срамно вестниче!

Отговори
7 0
Доктор лекуващ всякакви Мусофобии

Доктор лекуващ всякакви Мусофобии

09.01.2024 | 20:35

Моят съвет към Светлана е, да поздрави нейният „хипопотам“ с песента, „Кавал свири на поляна“ и ще си излекува Мусофобията от мишоците!

Отговори
7 2
Ако може

Ако може

09.01.2024 | 21:26

да му намери кавала.

Отговори
6 2

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?