46

И чарът не я спаси! Колега на Натали Трифонова я сряза в ефир

„Говориш глупости, не ме ядосвай“, изцепи се в ефир Димитър Тасев

Водещите в сутрешния блок на bTV коментираха пораженията на футболните национали на България - първо от Черна гора с 0:1, а след това и от Унгария с 0:3 . Включиха се Златимир Йочев и спортният репортер и редактор Димитър Тасев.

„Бях пред дилема дали изобщо да ви занимавам с тази мъка, но пък заслужава да отбележим хубавия стадион, прекрасната атмосфера, хубавите неща, които правят унгарците. Не е много по-голяма държава, но изглежда, че политиката им в спорта е много по-правилна. Беше ме срам да гледам това, което се случи снощи. То даже не е катастрофа. Толкова е тъжно това, което се случва с българския футбол. Страшно много хора обичат този спорт в България и се зареждат когато има позитивни резултати. За съжаление то не се случва. Снощи тотално бяхме надиграни.

Резултатът лъже, защото 3:0, с колкото ни победиха унгарците, е в рамките на първите 30-ина минути на мача.

През второто полувреме те тотално спряха да играят. Ако им трябваше да си оправят някаква голова разлика, спокойно можеха да ни вкарат 7-8, та и на 10 гола да отидем“, каза спортният журналист.

„Е, сега малко прекали“, включи се синоптичката Натали Трифонова, която е известна с пристрастията си към футболния ЦСКА.

„Наскоро слушах едни небългарски коментатори, които казаха как всъщност „футболните джуджета“ навремето които бяха – Лихтенщайн, Фарьорски острови, Малта, вече не са „футболни джуджета“.

Дори световните сили като Испания, Португалия, Франция, Бразилия не ги бият вече с 10:0, а ги бият с 2:0. Тези държави започват да растат, докато ние за съжаление бележим регрес само“, каза пък водещият Златимир Йочев.

„Статистиката е това – два мача, две загуби на старта на европейските квалификации. Тоест и следващото голямо първенство вероятно ще го пропуснем. Ще станат 20 години откакто не участваме на европейско или на световно“, продължи Тасев.

Тук Натали Трифонова се включи сериозно в защита на националите:

“ Искахме млад отбор, нали? Искахме млади момчета да участват в националния отбор. Сега всички там са на по 20 години“.

„Не е вярно“, контрира я Димитър Тасев.

„Нормално е като си на 20 години още да нямаш смелостта“, продължи синоптичката.

„Говориш глупости сега, не ме ядосвай. Спас Делев (бел.ред. роден през 1989 г.) на колко години е? А Кирил Десподов (р. 1996 г.)? Във футбола вече младите момчета са на 16-17 години. Вчера хванаха един от Манчестър Юнайтед, горе-долу на тези години, да диша райски газ на един паркинг. Той не знае сега футболист ли е, голяма звезда ли е или си е още тийнейджър. Това са младите футболисти. Тези нашите… както и да е. Защо се опитваш да ги защитаваш сега? Не ги защитавай. Те играчите не са виновни всъщност. Момчетата толкова си могат“, каза Тасев.

„Трябва време на този отбор, за да стане отбор. Ти представяш ли си сега тези момчета след всеки мач като паднат и ние започваме всички да ги плюем: „За нищо не ставате“, „Не можете да играете футбол“, „Това ни е нивото“, „Това ни е материала“. Ти представяш ли си как се чувстват тези спортисти. Нали трябва да имат мотивация“, упорстваше Натали Трифонова, цитирана от Вихрогон.

„Хайде да ги съжалим малко, да помислим за тях. Нали това е спорта, Натали? Когато печелиш да ти се радват, когато загубиш те критикуват“, завърши темата Димитър Тасев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
10 коментара
Много

Много

30.03.2023 | 08:51

проста, озъбена, нагла, развратна и комплексирана кранта.

Отговори
7 3
СИС

СИС

30.03.2023 | 07:29

Наталия да си оправи гнусната захапка и по-често да си мие изкуствената коса! К урвенско поведение...

Отговори
8 2
Младото си е младо

Младото си е младо

30.03.2023 | 00:57

Но преди всичко трябва и психика! Ако си на работа някой спестява ли ти гафовете? Хайде сега да не би да се обидят! Ами щом се обиждат, значи наистина не стават! Истината трябва да се казва в очите! Така се възмажава. Иначе е прах в очите!

Отговори
7 1
Синоптичките ще оправят българския футбол ... Ха-ха-ха

Синоптичките ще оправят българския футбол ... Ха-ха-ха

30.03.2023 | 00:52

А тях кой ще ги оправя ... Ама те искат яко мандръсване ... И пръскане все едно дъжд вали!

Отговори
6 1
Мимет

Мимет

29.03.2023 | 22:43

Няма ни външност ни мозък пък иска даже от футбол да разбира. Аман от плоски летви

Отговори
12 4
Не като късното

Не като късното

29.03.2023 | 22:23

А късото и дъртото.... любоф върти и то..... хахаха...!

Отговори
5 1
Доста е дългичка

Доста е дългичка

29.03.2023 | 22:22

Също като късното, абе,,неприятното,, си е неприятно, а Тасев, да си сложи лигавник....!

Отговори
4 0
ТРИФОНОВА

ТРИФОНОВА

29.03.2023 | 22:08

ТОВА ТИ Е ОТ БЪЛГАРЩИНАТА. ПО НАСЛЕДСТВО :)

Отговори
4 0
ТРИФОНОВА

ТРИФОНОВА

29.03.2023 | 22:07

ЯВНО СИ ДОСТА ГЛУПОВАТА, ЩОМ НЕ МОЖЕШ ДА СХВАНЕШ СМИСЪЛА :)

Отговори
9 0
ТРИФОНОВА

ТРИФОНОВА

29.03.2023 | 22:06

ЧОВЕЦИТЕ НЯМАТ ДУМАТА ЧОВЕЩИНА :)

Отговори
5 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?