71

И богатите плачат: Мелиса Лима откри мухъл в силиконовите си импланти

Мелиса Лима, бившата съпруга на известния бейзболист Хосе Лима, откри мухъл в силиконовите си импланти. Tова се случва 20 години след пластичната операция, съобщи The Sun, цитира БГНЕС.

Съпругата на професионален спортист се чувствала неуверена пред камерите и решила да си направи операция за уголемяване на гърдите през 2002 година. Но 8 години по-късно Лима развила странни симптоми: започнала да изпитва болки в ставите, цялото ѝ тяло било покрито с петна и обриви, а лицето ѝ силно се подуло.

Жената отишла в болница, но въпреки дългите прегледи лекарите не могли да ѝ поставят диагноза. „Като самотна майка не можех да стана от леглото, за да сготвя на децата си и вече се чудех дали ще им е по-добре без мен“, казва тя.

Един ден приятелка на Мелиса я посъветвала да се запознае с „болестта на гръдния имплант“, предполагайки, че нейните симптоми може да са свързани с чужди тела в тялото. През 2020 г., десет години след появата на странни симптоми, жената решила да премахне имплантите.

Хирурзите открили мухъл в един от имплантите, който проникнал в тялото на Лима и я тровил години наред. Жената твърди, че само няколко часа след отстраняването на чуждите тела се почувствала по-добре. „Най-накрая отново се чувствам себе си и сега живея най-добрия си живот“, казва тя.

Лима сподели историята си в социалната мрежа TikTok. Много потребители благодариха на жената, че им е помогнала да научат за болестта. „Току-що изпратих това на майка ми, тя се бе издула като балон и се разболя едва година след поставянето на имплантите. Никой не можа да разбере причината за симптомите и сега видях това видео, благодаря ви “, гласи един от коментарите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Западняк

Западняк

28.09.2022 | 01:15

Мухълът идва от мозъка и.

Отговори
3 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?