71

Хвърля кърпата! Иво Сиромахов с нова работа за неприлични пари

Реших, че мога да се хвана и на друга постоянна работа и го измислих. Бомбата хвърли в ефира на Телевизия 7/8 не друг, а култовият сценарист на Шоуто на Слави Иво Сиромахов. Писателят, който от много дълго време води по заместване "Вечерното шоу на Слави Трифонов", е известен със саркастичното си чувство за хумор.

"Днес стана ясно, че бившият премиер на България, Сергей Станишев, вече няма да е шеф на Партията на европейските социалисти. Какво да ви кажа? Човекът ще се научи най-после нещо да работи! Не може да си цял живот само партиец!”, започна Сиромахов.

И продължи: „Днес и аз се замислих за своето бъдеще. Реших, че е време да си потърся някаква постоянна работа. Не че тази работа не ми е постоянна, макар и досега да се водя „по заместване”.

„Но все пак работя само от 10 вечерта до 11 вечерта. Затова реших, че мога да се хвана и на друга постоянна работа и го измислих! Реших да стана дилър на гласове. Изборите в България са през 4 месеца и това си е постоянна работа! Освен това е доходоносна! Дават ти чужди пари да купуваш гласове и прибираш гласове от всеки гласоподавател. Също така това е напълно безопасна работа. Води се като престъпление, но за толкова години няма нито един вкаран в затвора, затова съм спокоен. Дори да ме хванат аз ще съм доволен. Ще ме глобят с 2-3 бона, а аз ще съм ги избил с няколко къщи във Факултета. Чакам предложения!", каза Сиромахов.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Deutsch

Deutsch

17.09.2022 | 08:03

Не е толкова лесно колкото си мислиш. Трябва да се научиш да правиш кебапчета, а това изисква труд и умения. Не е като да плямпаш по телевизията и да си документираш сарказма в книги. Като искаш идеи, може да почнеш да тренираш в някоя кухня за бедни или в дом за деца с проблеми. Пък и напиши някоя книга как всички да се включим в доброволчески инициативи на квартално или национално ниво. Тогава ще ти слушам идеите.

Отговори
5 3

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?