Следвайте ни

Хвърли в шок мрежата: Анита Мейзер изглежда на 14

viber icon

Анита Мейзер, която лежа в затвора за непредумишленото убийство на мъжа се, показа шокираща снимки. На нея скандалната миска позира на брега на Атлантическия океан с две опашки като на ученичка, къси панталонки и кръвожадна акула в ръка.


Докато се разхожда с приятелска компания (също българи, живеещи в Щатите), попадат на мъж от азиатски произход, който лови риба от плажа. Пожелават му късмет, тъй като досега нищо не е хванал. И минута по-късно рибарят вади 60-70-сантиметрова бяла акула.


Около рибаря бързо се събира група от 10-ина човека, които гледат звяра. Наша Анита се престрашава и отива край рибата, която седи на сухо и кротко агонизира. Мейзер решава да мине отзад и да я пипне за опашката, за да я размърда - и успява. Акулата бясно подскача по пясъка. Експандизчийката дори взима акулата в ръце, за да се снима с нея. През цялото време се смее, докато животът напуска рибата.


Приятелка на Мейзер, която снима гордата сценка, отбелязва, че все пак се надява рибарят да я пусне обратно във водата, тъй като акулите са защитен вид и уловът им е строго регулиран и може да донесе солена глоба. По-късно във видеото азиатецът явно изобщо не се е трогнал, защото не е върнал акулата в океана.


Друга българка също се занимава с акули - но основно с опазването им, не с превръщането им в цирк и селфи - Нина Добрев. Канадската звезда с БГ корени от "Дневници на вампира" е лице на една от световните кампании, насочени към опазване на популацията на морските страшилища. Техният брой в последните години рязко спада, защото са обект на индустриален улов - практиката е да ги ловят, да им режат перките и да ги бутат обратно във водата. Перката на акулата се счита за деликатес и важна съставка за традиционната медицина основно в Китай и Азия, пише България днес.

Коментари (1)

АКУЛА

АКУЛА

21.07.2021 | 16:54

Трябва да й резнат тъпата тиква на тая проста п.. тка, и да я хвърлят за храна на акулите

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?