71

Хвърли му пръстена! Тежка раздяла за най-красивата двойка от "Игри на волята" СНИМКИ

С днешна дата приказката им вече е приключила и всеки от тях е поел по собствен път

 

Теодора Мудева е приключила романа си с годеника си Румен Радев, съобщава Хотнюз. Бившата Мис България и Радев участваха в риалитито "Игри на волята", където бурно афишираха любовта си.

С днешна дата обаче приказката им вече е приключила и всеки от тях е поел по собствен път. Така например наскоро Теди беше забелязана на парти в компанията на друг известен участник в "Игри на волята" - моделът Илиян Цветков, който беше причината Мани да саботира играта в сезона през 2022 г. Теди и Илиян не крият близостта си по време на скорошна почивка в Гърция, става ясно от профила на миската в Инстаграм.

"Бях се изгубила тотално и дълго време душата ми се луташе, ако така мога да се изразя, не бих казала и че напълно е намерила покоя и баланса, но мисля, че поне е на прав път", сподели миската по повод раздялата си с Радев.

"Досега не бях ходила на почивка с най-добрите ми приятели, хората, с които пораснах. Хората, които ми помогнаха да мина по-лесно през всяка буря, хората, които бяха мой стълб, когато се разпадах. Хората, които винаги са ме подкрепяли, поддържали, мотивирали, тези, които постоянно ми напомнят коя съм всъщност, всички те винаги намират начин да усмихнат душата ми, когато не й е до това", признава още Теодора Мудева.

Явно Теодора открива утеха в компанията на своите приятели, с които си прави своеобразна терапия. Терапията й с компанията й от детството може да върви, но вероятно има и още по-голям ефект, защото фамилиарничи с моделът Илиян Цветков. Явно Мудева си има тип, или по-скоро професия, по която си пада - супермодел и като бонус да е участвал в "Игрите", шегуват се зевзеци.

За раздялата между Мудева и Радев се разбра по-символичен начин - спряха да се следват в Инстаграм отпреди няколко месеца. Самата бургазлийка не желае да коментира за взаимоотношенията между нея и Румен, но нещата не са вървели на добре. Раздялата е била изневиделица, тъй като няколко месеца преди нея двамата се сгодиха и бяха обявили радостно новината на всички. Каквото и да се е случило между тях, двамата са се запомнили с добро - миската все още пази снимките си с бившия си.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?