3906

Хвърли цяло състояние: Поли Гергушева се раздели с голяма сума и потъна до уши в... СНИМКА

Хвърли цяло състояние: Поли Гергушева се раздели с голяма сума и потъна до уши в кал

 

Новинарката на bTV Поли Гергушева, която вече е Мечкуева, след като през август се омъжи за бащата на сина си, дочака меден месец в края на годината.

Блондинката, която преди десетилетия не успя да стане Мис България, бе със съпруга си в далечна Коста Рика - държавата в Южна Америка, която става все по-популярна сред туристите от цял свят не само заради многото вулкани, но и заради изключително красивия морски бряг, а в превод от испански името й означава "богато крайбрежие".

Гергушева е обиколила доста от природните забележителности на екзотичната страна, след което се е отдала на СПА сред водопад в джунглата, както става ясно от кадрите в профила й в социалните мрежи.

 

 

Екскурзията, както става ясно, никак не е евтина. Всяко посещение, дори на водопад в средата на гората, струва между 30 и 40 долара, а целият масраф е излязъл поне 5500 лева. Вероятно заради това и новинарката не е качила кадри в профила си, а е заложила само на сторита.

Синът на Борис Мечкуев и водещата на късните новини не е с мама и тате на далечното приключение, така че двамата влюбени можеха пълнокръвно да се наслаждават на компанията си. Те вдигнаха сватба на приказно тържество близо до София. Двамата са заедно от 6 години и имат 3-годишен син, пише "Хотнюз".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
И с какво

И с какво

12.01.2024 | 12:01

Друго е известно това създания .като гледам с нищо . Една безполезна особа .

Отговори
1 0
1111

1111

13.01.2024 | 16:40

по-добре от разклечените синопти1ки

Отговори
0 0
Иван

Иван

11.01.2024 | 14:25

Хора, пробвахте ли новата виa`гpa? просто е сyпер: в пъти по-ефeктивна, повече cпepма, по-ярки усещания, лекува болести и е бeзопаcна на всяка възpаст. Отново се почyвствах мъж, прочетете сами на какво е cпоcобна---- https://e.vg/xbio

Отговори
0 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?