46
Следвайте ни

Хвърчи перушина в дома на Сашо Кадиев, майка му в шах заради бившата и Ивелина

viber icon

Макар и далече от публичното око, се води истинска война между новата приятелка на Сашо Кадиев и майка му – Катето Евро. Семейната идилия между водещия, бившата и настоящата, която ни се представяше месеци наред, е била една илюзия, пише Show.bg.

„Пълно лицемерие е това и гаджето му с право негодува от привидно близките отношения с майката на детето на Кадиев – Таня“, обсъждат двойката техни познати в светските среди. Съшитата с бели конци история тръгнала от Катето Евро, която държала за пред хората всичко да върви гладко, като на филм.

Тя посъветвала Сашо да положи усилия и често да събира Таня с новата си Ивелина Чоева. От своя страна Катето също се постарала, така че да омае попълнението в семейството.

Изглежда обаче, че това се оказало недостатъчно да внуши на стройната хубавица, че отношенията им са хармонични. Тя все по-често започнала да се дразни и наскоро двойката била разтърсена от предколеден скандал, след като Сашо настоял да прекарат празниците всички заедно.

Чоева била твърдо решена да сложи край на този фарс, а може да пострада и връзката им, предричат приближени до нея.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Филибелия

Филибелия

25.12.2021 | 10:14

"Марица",до кога ще ни занимавате с некадърния син на Катето Евро? Правите така,че да намразим и майката покрай тъпия и син. Не си мушкайте "гагата" в личния живот на хората! Аман от клюки! Рискувате да ви премахна от компа си.

Отговори
1 0
Цялата

Цялата

24.12.2021 | 12:24

история е извратена.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?