49

Хвърчи перушина в "Черешката": Шеф Манчев се изгаври с участничка, а след това...

Джулиана Гани спечели "Черешката на тортата". Шеф Манчев бе скандализиран от нейната пуйка, пълнена с пиле, но въпреки това й връчи плакета в края на предаването.
 
Блондинката мери сили за титлата "кулинарен гуру" с добрия си приятел, журналиста Антон Стефанов, бизнесмена Петко Димитров, народната певица Димана Мирчева и бившата депутатка и водеща Калина Крумова. Огнената блондинка събра максималния брой точки - 40. Толкова имаха и други участници, но шеф Манчев избра Гани за победител, въпреки че цяла вечер се надсмиваше над менюто й.
 
В действителност Джулиана шашна всички с рецептите си. Това е второ участие за Гани в "Черешката на тортата". Преди 3 години тя също въртя черпака в предаването. Тогава все още бе женена за бившия си Илиян. Двамата се вихриха заедно в кухнята, а по-късно се оказа, че са се замесили в скандал. Фирма за торти скочи на ВИП-овете, че в шоуто са представили сладкиш за свой, въпреки че бил купен от сладкарницата. Последва буря в социалната мрежа, а Гани и тогавашната й половинка успяха да докажат, че лично те са приготвили диетичната торта, а не са измамили, припомня "България Днес".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Напълни

Напълни

05.02.2023 | 04:35

Пуйка с пиле а пилето с пътпъдъци . Хахаха майтап . Толкова задръстено предаване за готвене няма .

Отговори
2 0
абе

абе

04.02.2023 | 20:49

Много проста и злобна женица е ДжуГанка.Подаръците бяха подигравка с гостите и,прати Петко на бани,че е стар,даде предишния си плакет на Калина като и показа,че не може сама да спечели този вече нищо не значещ Манчов подарък/защото го дава на сульо и пульо подмзвачески/поредните и стари гумени цици на певицата и играчка на дружката си АнтонКа като му показа,че е с детски манталитет още.Манчев копа дъното с такива ''участници''.

Отговори
2 0
ха ха

ха ха

04.02.2023 | 20:43

В тази седмица на Черешката да се чудиш кой е по-по-най-неприятен! Този кукувица Ганка известна като оперирана от срам/сама го каза/ въобще не трябва да я показват по телевизорО.Плаши с визия и държание.А АнтончО Инфантилов Стефанов-е няма такова неприятно същество,жълта мисирка величаеща парцалетите у държавата.Погнусих се от него и Ганка.

Отговори
2 0
Пък на мен Джулката ми е симпатична.Това,че не случи на мъж първия път

Пък на мен Джулката ми е симпатична.Това,че не случи на мъж първия път

04.02.2023 | 09:41

На всеки може да се случи.Иска да има сплотено и добро семейство и не виждам какво толкова я хейтите.Освен това е много добра и мила по душа.Мило момиче е,стига хейт!

Отговори
4 6
7778

7778

04.02.2023 | 09:18

Курвите са на мода. Това е. Не само в Черешката на тортата. Навсякъде ни ги навират в очите. Пример за младите. Раждат деца от различни мъже и това е о кей. Елита на обществото. Голям срам.

Отговори
7 2
Давате плакет на тази,, свиня,,

Давате плакет на тази,, свиня,,

04.02.2023 | 08:33

Шеф, Манчев, че иначе от вас ще,, хвърчи перушина,,..... и на всичкото отгоре, се прави и на супер,, хентилигентна ,,... във всички предавания ,, въртите,, едни и същи лица, така е, нямаме,, култура и достатъчно културни хора,, не си го признаваме,,....!

Отговори
10 1

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?