46

Хвърчи перушина! Поли се изцепи за любовта на Благой, не бил способен да изневери

Скандалът става все по-жесток, а ето че и булката се включи в драмата за поредната "раздяла" на футболиста любовчия

След слуховете за скоропостижната раздяла на Благой Георгиев и булката му Полина Спасова, двамата взеха отношение по темата. Разбира се, напълно безсмислено, защото, както стана ясно, този слух беше пуснат лично от велинградчанката, която искала да си популяризира името и сайтчето.

"Да не сме луди да се разделяме, я се стегнете и измислете нещо по-така", изхили се само футболистът, докато жена му се оказа далеч по-активна и напориста. Но и крайно глупава, според твърдото мнение на болшинството потребители.

Полина, която вече се представя с новата си фамилия Георгиева, е напълно категорична в чувствата си и особено тези на Джизъса към нея. "Луда съм по него и го познавам твърде добре, по-добре от всичките му бивши жени. Да, ще му родя дете и му имам цялото доверие на света", каканиже в изстъпление Полинка.

След което добавя (това е нещо, което не спира да гарантира на близките и познатите си), че Благой за нищо на света нямало да й изневери и дори нямало да погледне друга. "След мен той не се интересува от никоя, защото никога преди не е бил толкова силно влюбен", мечтае си момичето, предават от kliuki.bg.

С реакцията си обаче предизвика неистов кикот в нета и искреното съчувствие на мнозина потребители. "Ох, милата! Запиши си ги тези думи, защото само след годинка ще те накараме да ги повториш", смеят се зевзеци.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Медия

Медия

07.10.2022 | 06:38

Може и да си права, докато плащаш издръжки за първите му деца. В момента финансово по удобна няма...

Отговори
0 0
Черната Златка

Черната Златка

06.10.2022 | 16:29

Боже, боже, колко простотия има на този свят, боже.

Отговори
6 0
Поли,Поли..малка,наивна и глупава си,моето момиче!

Поли,Поли..малка,наивна и глупава си,моето момиче!

06.10.2022 | 11:08

Благо се уреди с теб,но ти с него-не!Вълкът козината си мени,нрава-не!

Отговори
8 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?