49
Следвайте ни

Хвърчат искри в "Маскираният певец"! Игнатова като в небрано лозе заради Рачков

viber icon

В конфузна ситуация изпадна Мария Игнатова минути след като свали маската на Заека в "Маскираният певец" по Нова телевизия. Докато водещи и панелисти обсъждаха как тя е била наскоро булка и е съчетавала медения си месец с участието в "Маскираният певец", Геро и Краси Радков трябваше да направят анонс за шоуто на Рачков в неделния ден. И така на ефектната блондинка й се наложи да слуша отново за бившата си изгора, което едва ли е било най-приятния момент за нея.

На снощния лайф на "Маскираният певец" буквално хвърчаха искри, защото панелистите влязоха в остри спорове относно това кои звезди всъщност се крият под ефектните маски.

Основни герои този път бяха Заекът и Прилепът, които освен запомнящи се музикални изпълнения, предизвикаа и доста препирни между Азис, Владо Пенев, Марта Вачкова и Алекс Раева, които в един момент бяха готови направо да си налетят един на друг.

В крайна сметка под маската на Заекът се оказа не Деян Неделчев-Икебаната, както бе убеден Азис, а русата фурия Мария Игнатова, която заяви, че никога не се е чувствала по-секси. Прилепът все още остава неизвестен, тъй като засега продължава участието си в шоуто, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?