46

Хвърчат хормони в bTV: Какво се случва между Джизъса и Натали Трифонова

Ценителят на женската красота Благой Георгиев се прехласна по синоптичката и водеща Натали Трифонова. Дали има химия между двамата, тепърва ще се разбере, но сякаш пламна някаква искра по време на директната им среща.

Всичко започна след като футболистът зае своето място в студиото с продуцента Кирил Кирилов. Натали не се стърпя и им направи комплимент.

„Много сте елегантни, много сте готини“, заяви тя с широка усмивка.

„Ти също, ти си уникално красива“, не й остана длъжен Благо.

Впоследствие двамата видимо се забавляваха, демонстрираха отлично настроение и топло отношение един към друг.

Трифонова опита да разбере повече за новото амплоа на бохема от Кирилов, тъй като Благо е главен герой в спектакъла „Спанак с картофи“. В представлението той ще си партнира заедно с Иво Аръков и Кирил Ефремов.

„Искам да помогнеш на Кирил да мине от правилния отбор, защото е левскар. Иначе много го харесвам, много го уважавам“, заръча на Благо Натали, за която се знае, че е отявлен фен на ЦСКА.

Благой обаче намекна, че това изглежда непосилна задача, тъй като Ефремов е болен левскар.

„Болен левскар е, да. Само се кара с мен“, съгласи се водещата на COOLt.

Пред Натали Благой Георгиев призна още, че има вътрешно усещане, че няма да се изложи като актьор в предстоящата постановка. „Участвал съм в два филма и „Столичани в повече“, където пак играех себе си. Тук е същото, освен ако Кирил Кирилов не измисли нещо друго. Да играеш себе си, пак е нещо“, отбеляза Благой.

„Играл съм футбол пред много зрители, но едно е на терена, а съвсем друго, когато са близо до теб. Така има връзка с публиката и ще ми бъде интересно“, допълни той по бТВ.

Победителят в Сървайвър разкри и как се е родила идеята за благотворителния мач-концерт, който организира. Събитието е на 10 юни от 15 часа в столичната зала „Арена“, като приходите ще са за деца, лишени от родителски грижи.

„Идеята дойде в Сървайвър, защото там, знаете, имаме доста време за размисли. Така че с всички участници горе-долу заедно замислихме какво ще правим, кой ще дойде. Писахме на пясъка, писали сме на дръвчета, писали сме на палми“, каза Благо.

„Искам да благодаря на абсолютно всички участници, на които съм звънял, на спонсорите. Абсолютно благодарен съм на всички, че се отзоваха още на първото обаждане. Естествено, които имат ангажименти, няма как да дойдат, но тези, които потвърдиха участието си, се съгласиха веднага и има голям интерес“, призна още той.

Други популярни българи, които ще бъдат част от проявата, са Йордан Йовчев, Петър Стойчев, Назарян, Тервел Пулев, Виктор Стоянов от „Ергенът“, Андрей Арнаудов и Иван Христов, Ники Кънчев, всички от последния „Сървайвър“, футболистите Здравко Здравков и Валери Божинов и други известни личности.

„Само не искам да съм в отбора на Кирил Ефремов. Мен ще ме оставиш в някой друг отбор. Да знаеш, че аз не искам с него. Аз ли обаче ще съм единствената жена на това събитие, някоя друга няма ли да има“, попита Натали.

„Четири от жените в Сървайвър ще играят доста и във всеки един от четирите отбора ще има жена“, успокои я Благой.

Цитиридис разпределил ли си го в кой отбор да бъде“, полюбопитства още Натали по бТВ.

„Той много се пазари“, уточни Благо.

„Той винаги се пазари, но на кой пост го виждаш“, продължи с въпросите Трифонова.

„Него го виждам твърдо като защитник. Да знаеш, много се надъха и тренира постоянно“, издаде неща от кухнята Благо.

Това даде повод на Натали да откаже поканата да излезе на терена.

„Цитиридис ще е доста опасен противник и затова аз ще гледам отстрани“, взе крайно решение блондинката.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
11 коментара
papa

papa

06.06.2023 | 10:09

nqma himia. Natalia ne e tapa kat negovite buvshi

Отговори
0 1
Иванов

Иванов

06.06.2023 | 02:35

Ами да такива са дамите в телевизиите ето Лора синоптичката на нова хванала милионерски син,при това мюсюлманин,живееш в България,какви да са само се фръцкат от екрана искам Джизъса да и го набий здраво на на Трифонова с картофите,че усмивката и да стане още по широка от екрана

Отговори
3 0
Някой

Някой

05.06.2023 | 19:57

Хвърчи на майка ви Путк,та, тази медия се занимава само с глупост, и.

Отговори
1 0
Леля Мале

Леля Мале

05.06.2023 | 09:20

Просто гроздето е кисело нещастници жалки. Видяхте една хубава жена и тонове злоба разтоварихте. А мъжете без коментар.

Отговори
2 9
тази е б оклук

тази е б оклук

05.06.2023 | 16:31

мисли си че е кисела, но си вкисната - стара мома без семейство и деца. Е Б А Т ТЕ ЗА ПАРИ И СИ МИСЛИШ ЧЕ СИ ВЕЛИКА, НО СИ ПРОСТО ЕДИН ЖАЛЪК Б О К ЛУ К . КУ Р ВА НА ПОВИКВАНЕ ПОЧАОВО

Отговори
7 2
Калбо

Калбо

05.06.2023 | 08:56

Според вас всичките дами които работят в телевизиите са си отвори ли краката за да получат работата си в телевизията Толкова ли сте злобни и прости Вие обиждате всички дами които работят в телевизиите И да бъдем честни не могат да сложат грозна и глупава а трябва да бъдат като наталия трифонова красива и умна Един доктор по психология казва така злобните хора бързо остаряват и умират злобата ги яде отвътре

Отговори
3 4
тази е б оклук

тази е б оклук

05.06.2023 | 16:30

специално тази - ДА АБСОЛЮТЕН БОК ЛУК. виждал съм я у Банкя да влиза в зайчарника на повикване

Отговори
5 0
А стига с тая платена К......

А стига с тая платена К......

05.06.2023 | 07:26

Аман от тази шав.......рантия и платена компа.....ньонка. По този начин е станала говорител на времето.

Отговори
12 4
А стига с тая платена К......

А стига с тая платена К......

05.06.2023 | 07:24

Не разбрахте ли ,че тая с креватни подвизи е стигнала до бТВ . И продължава да го прави за пари. Престанете с тая прости....

Отговори
8 3
Продължавате

Продължавате

04.06.2023 | 20:10

да занимавате хората с отпадъци. Докога? Тя е куч.ка и не бива да я дават по телевизията, а Благой е отявлен глупак и женкар. Трябва ли да ни информирате за такива?

Отговори
23 2
Офф

Офф

04.06.2023 | 20:01

Ми от къде излязоха тея хормони ма!Ми защо не ги хващате за не да стават заян!Хвърчали хормони?Къде ги видяхте бе ?Мъжки ли са?Женски ли са?

Отговори
10 3

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?