4232

Хвани си кака да те отрака: Стефан на Гала чукна 47, водещата обаче изглежда... СНИМКА

Гала е с 10 лета по-възрастна от партньора си Стефан Николов, който на 16-и април навърши 47

Доскоро водещата поддържаше перфектен външен вид, но с напредването на годините и наближаването на 60-те отпечатъците на времето започват да си личат.

Бизнесменът отбеляза личния си празник в компанията на жена си. Той е споделял, че не обича големи тържества, но пък Гала винаги се старае да го зарадва, когато има повод, а и без повод. От една година семейството се шири в просторна къща на брега на язовир Искър, която за водещата е сбъдната мечта. Точно там са посрещнали и рождения ден на Николов.

Hotarena

Плевенчанката не е много романтична, но покрай празника на Стефан се е разчувствала. Тя твърди, че той е най-голямата й любов, преминали са през много хубави и лоши моменти заедно. Макар че нямат брак, те се чувстват като семейство и са си обещали да са заедно и в добро, и в лошо. Николов е признавал, че преди да се обвърже с телевизионерката е живеел по-бурно, но тя уж го променила към по-добро.

Бизнесменът и водещ има дъщеря в тийнейджърска възраст от първата си съпруга, но така и не поиска още едно дете. В началото Гала копнеела да забременее от него, но той така и не проявил желание. Ефектната блондинка вече е на 57 и е преминала възрастта за зачеване, така че е по-вероятно в скоро време да дундурка внуци. Тя е с цели 10 години по-стара от мъжа си, ала и двамата винаги са твърдели, че възрастовата разлика не ги притеснява, макар че напоследък започва да си личи. От снимката, която Стефан публикува в социалната мрежа навръх рождения си ден се вижда, че Гала е започнала да се сбръчква, най-вече около очите, въпреки грижите, които ежедневно полага за лицето си.

„Личният ми живот не е за пример – имам раздяла, разведена съм с дете и няма какво да се хваля с това. От друга страна, това са нормални неща, но дано не се случват на хората и да имат устойчиви бракове. Бившият ми съпруг си тръгна наранен и съжаляващ, че връзката ни приключва. Това малко се отрази на отношенията му с дъщеря ни Мари, но после нещата се нормализираха”, споделяла е водещата след развода с бившия си съпруг Константин Будев.

Стефан също дълго време беше скаран с майката на единствената си щерка Никол. С нея се разделиха именно заради Гала. Говори се, че всъщност бизнесменът не е много верен и на водещата, нищо че отрича. С плевенчанката живеят на семейни начала от години и еднообразието започнало да му доскучава. Клюката гласи, че Николов използвал всяка възможност да сваля засукани мадами, предимно онлайн, и да пробва късмета си с тях. Не е сигурно обаче дали някоя му е вързала.

Заради по-младия Стефан, а и заради работата си в телевизията Гала прави всевъзможни корекции във визията си. Тя редовно си поставя ботокс и филъри, но все пак не може да спре времето. Неотдавна се заговори, че си е сложила и по-големи импланти в гърдите, защото бюстът ѝ е видимо наедрял, но водещата отрича, пише hotarena.bg.

 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?