Следвайте ни

Хванаха на тясно Любо Киров СНИМКИ

Любо Киров също е почитател на морето. Избягва обаче да се появява на родното Черноморие, тъй като събира всички погледи към себе си. Предпочита да отскача до южната ни съседка Гърция, но за негово съжаление и там се напълни с българи. 

 

През уикенда Любо се появи на Кавала, Гърция, в компанията на две доста симпатични момчета. Тримата се завъртяха на плажа, след което се настаниха на един от плажните барове. Гледката не остана незабелязана от наш репортер, който се оказа по същото време на почивка там.

Не става ясно кои са другарите на известния певец, но българските туристи шушукаха, че вероятно един от тях му е гадже. Те се подчиняват на жълтите писания относно сексуалната ориентация на гласовития певец. Любо обаче никога не е коментирал сексуалните си предпочитания, така че не можем да се нагърбим с такова твърдение.

Тримата изглеждаха доста добри приятели и се насладиха на вкусните коктейли на плажа. И, разбира се, на любопитните погледи на българите, които това лято окупираха всички гръцки плажове, пише show.blitz.bg.

Коментари

Публикувай

Коментари (1)

Моаргарита

20.08.2019 | 01:14
6 0

Абе тъпанари какво ви интересува неговата ориентация ами бъдете и вие като него толкова талантливи тъпанари простаци и неграмотници може би няма кой на вас да ви го сложи и эатова элорадствате.......

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?