Следвайте ни

Хубаво е с тях! Това са най-забавните зодии

viber icon

Всеки има способността да бъде забавен понякога, но има хора, на които шегите и чувството за хумор са им особено присъщи. Естествено има  зодии, на които забавленията и доброто настроение им се получават по-леко от другите. Ето класацията на най-забавните зодии на Actualno.com.

1. СТРЕЛЕЦ

Остроумието и духовитостта вървят съвсем естествено със Стрелеца, като го правят най-забавния знак от зодиака. Всеки от нас има нужда от такъв приятел, който го кара да се търкаля по земята от смях. Стрелците са чудесна компания по време на криза и депресия, защото виждат забавната страна на всяка една ситуация. Те са чудесни разказвачи на вицове, могат да превърнат в комедия и най-скучната случка.

2. ВЕЗНИ

Везните са супер любезни, общуват леко и едва ли е изненада, че са една от най-забавните зодии. Везните се захранват от енергията на останалите, така че, ако вие се смеете, и те се смеят. Означава ли това, че понякога много се напрягат, за да са сигурни, че всички около тях се забавляват? Точно така. Но пък са способни лесно да разсмеят цялата компания.

3. БЛИЗНАЦИ

Близнаците са прочути с дар слово, остроумие и находчивост. Владеят способността да се шегуват с другите, без да са груби или иронични. Не обиждат другите, защото за тях не е проблем да забият жилото и в себе си. Могат да се присмиват над собствената си личност.

4. ОВЕН

Овните имат леко чувство за хумор и са шегаджии. Родени лидери, Овните често използват шеги, за да надъхат колегите, подчинените и приятелите си и да им покажат, че светът е безопасен в ръцете им. Харесват пантомимата, смешните физически движения, гримаси, които ги забавляват. Трябва да внимават само останалите да не приемат всичко това като подигравка.

5. ЛЪВ

Лъвът е природен талант, който се опитва да бъде забавен, за да е в центъра на вниманието. Лъвовете обичат да разказват измислени истории, да украсяват и преувеличават, да играят само и само да бъдат забелязани.

6. СКОРПИОН

Скорпионът обича дългите, дълбоки разговори, но това не значи, че няма да ги подправи с малко хумор! Може би доста черен хумор. Трябва да се опитва да внимава, като се шегува и да не наранява хората с понякога острите си шеги.

7. ДЕВА

Девата е „кралят на сарказма“ в зодиака. Те могат да намерят ирония във всяка ситуация или да разцепят напрежението със забележки напълно не на място. Не всеки оценява чувството им за хумор.

8. РИБИ

Обичате ли многословни, но забавни истории? Рибите са насреща! Те обичат да разтягат локуми, затова понякога губят публика и много хора ги намират за отегчителни и досадни.

9. ТЕЛЕЦ

Телците са спокойни и сдържани, такова е и чувството им за хумор. Не са типа хора, които шумно разказват вицове. Но са способни тихичко да правят ехидни коментари за хората край тях и да се кикотят.  

10. РАК

Раците обичат директните шеги, които може да са много забавни за тези, които знаят за какво става въпрос. Но ако не сте в ситуацията, може да се получи доста неловко. Добре е Раците да внимават кой е край тях и дали ще разбере кога се шегуват.

11. ВОДОЛЕЙ

Водолеят е в дъното на тази класация не защото не е забавен, а защото предпочита да се смее на шегите на другите вместо на своите. Обикновено показва забавната си страна пред малка и отбрана групичка от приятели, а пред непознати не смее да се разкрива. Няма нищо лошо да се смееш отколкото да правиш смешки, но внимавайте да не замъглите собствената си светлина.  

12. КОЗИРОГ

Всеки знак от зодиака е забавен, но Козирогът предпочита по-скоро да остане сериозен, отколкото да показва емоции (или смях). Трудно е да им влезеш под кожата, особено ако не им схващате сухото и специфично чувство за хумор. Добре е Козирогът малко да разпуска и да не се страхува да се надсмива над себе си

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай