46

Хубавица от БНТ на косъм от смъртта, случи й се нещо ужасяващо

Щерката на Ивайло Караньотов от първия му брак с актрисата Юлиана Караньотова преживя страшно премеждие в планината и без малко да я удари гръм по време на силна буря на Витоша. 

Карина Караньотова отишла на поход в планина със съпруга си и малкия им син Иво. Но на косъм семейството на репортерката от БНТ се разминали с най-лошото. 

"В събота беше най-екстремният ден ви живота ми. По-голямо приключение не ми се беше случвало. Дори близката и позната Витоша може да се окаже пълен кошмар и за най-опитния планинар", разказва Карина за преживения ужас. 

Семейството се губи в планината и попадат в буйна растителност, която е по-висока от сина им. В това време започва да вали. "В този момент започна и гръмотевичната буря. Светкавиците вече бяха доста близко и падаха до нас на ливадата , гърмеше много силно и решихме, че е най-добре да се скрием под скала и да спрем. Изключихме си телефоните, махнахме металните предмети и зачакахме гръмотевичната буря да отмине. 

Иво се страхуваше много. Обясних му , че сме на безопасно място и няма от какво да го е страх. Е, да обаче бурята не отминаваше, а вече беше 18:00 ч. Започна да вали по-силно. Решихме все пак да търгнем, защото гръмотевиците сякаш се отдалечиха, но в този момент дойде гъста и черна мъгла. Много се уплашихме, защото стана тъмно и нищо не се виждаше. Все пак посоката беше ясна- само нагоре. Нямахме никакъв шанс да се върнем....

"И тогава, о, чудо, след около 10 минунти мъглата се махна, дъждът спря , а пред нас се показа бленувания Черни връх в комбинация с красива дъга. Все пак ни трябаше още час да стигнем върха. Оказа се , че две гръмотевици са ударили чайната в гръмооотвода, токът спрял. Било е толкова близко до нас.... В 19:45 успяхме да слезем на хижа Алеко невредими, с подгизнали обувки и мокри панталони. Поне набрах малко сърнели и една голяма манатарка за вечеря", споделя Карина. 

Ивайло Караньотов ги прибрал от хижата и бил много притеснен и ядосан, че в това време са тръгнали да се правят на планинари. Карина съветва всички да не подценяват планината и да не тръгват по непроверени маршрути, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Какво

Какво

31.08.2022 | 07:53

Даже незнам кой са тези.

Отговори
1 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

30.08.2022 | 13:09

Май освен ГРОЗНА е и ПРОСТА

Отговори
2 4
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

30.08.2022 | 11:52

имали сте КЪСМЕТ

Отговори
6 1
ТОНГО

ТОНГО

30.08.2022 | 13:10

ВИЕ не сте форумецът ГРАД КОЗЛОДУЙ а ментето

Отговори
1 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?