Следвайте ни

Хубавата Елена изненада любимия с пръстен

viber icon

Само когато танцувам, мога да се чувствам свободна. Тази сентенция на Мадона се отнася в пълна сила за двама влюбени в танците пловдивчани. Елена и Стоян са поредният пример, че това из-куство обединява не само на подиума, но и в личния живот.

Елена изненада любимия си мъж с пръстен. Напра-ви го в залата, където тренира в школа по салса и бачата ROYCE DANCE STUDIO при Илия и Нели навръх рождения му ден. Докато поднасяха тортата, любимата на Стоян му подаде кутийка с пръстен, след което го целуна. Елена работи в салон за красота, а Стоян е зъболекар.

Младежът обаче е възпитаник на Спортното училище. Боксът е любимият му спорт, който практикува заедно с муайтай. Неговата любима обаче го запалила по салсата и бачатата. От четири години двамата ходят на танци, а от шест са заедно. У тях отглеждат две котки, две кучета и една костенурка.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (1)

Александра Добревска

Александра Добревска

18.09.2020 | 22:54

Смешна , долнопробна , мизерна ......внимавай като пресичаш

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?