3906

Хубава работа, ама Лоренцова: Поредната снаха на оглед при Софито СНИМКА

Както се казва - хубава работа, ама Лоренцова: Поредната снаха мина на оглед при Софито

 

Софка се срещна с младите влюбени и им даде благословията си

 

Катерина, заради която наследникът на Маринова отмени сватбата си, се харесала на ромската перла. Синът на Софи Маринова - Лоренцо, пак е хлътнал до уши и е влюбен в поредната си изгора.

 

Наследникът на ромския славей допреди няколко месеца бе сгоден за комшийката си от Етрополе Мария, но в последния момент реши да отмени сватбата. А причината, естествено бе появата на друга девойка в живота му.


Новата на Лоренцо се оказа Катерина. Изглежда, романсът между забъркващия се постоянно в проблеми син на Софка и изгората му продължава. Даже нещата стават по-сериозни. Преди дни Лоренцо е запознал майка си с поредната си половинка, пише "България Днес".

Както винаги, ромската перла е останала възхитена от "снахичката" и много я харесала. Именно Софка качи снимка на младите влюбени, под която постави едно сърчице. Маринова била категорична, че Катерина има ангелско лице и е точно за наследника й.

 

Никога досега ромската перла не е казвала лоша дума за някое от завоеванията на сина си. Софка по принцип гледа да не се меси в живота на единствения си наследник. Но Лоренцо много държи майка му да изкаже мнението си за по-сериозните му гаджета. Точно поради тази причина младият певец, който наскоро не е избухнал с песен, изчаква да види как ще се развият отношенията му с девойките и чак тогава ги среща с популярната си майка.

Софка се надявала, че с Катерина Лоренцо ще спре да се забърка в проблеми и скандали. Мацката до единствения наследник на Маринова се стремяла да го пази от "приятели", които го тикат по лошия път, по който бе тръгнал.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
....па

....па

13.02.2024 | 12:16

Софка се чуди на коя да пробута непрокопсаника за да и препише после /заслугите/ за пропадането му.А са си само нейни защото е провал като майка.

Отговори
2 0
Zambol

Zambol

12.02.2024 | 14:26

Търси някоя умна и двсетвена но не уцелва такава . Само глупави и отворени.

Отговори
6 0
Анти чалгар

Анти чалгар

12.02.2024 | 12:23

Вярно хубава работа ама цига...нска .

Отговори
6 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?