Следвайте ни

Христо Мутафчиев засрами фитнес маниаците СНИМКИ

viber icon

Христо Мутафчиев определено обича да предизвиква себе си, особено когато крайната цел е по-добър живот. Актьорът се похвали наскоро с уникално постижение, с което успя да засрами и най-големите фитнес маниаци.

Става дума за старанието, което Мутафчиев полага от няколко години във фитнес залата. Ето, че то бе възнаградено подобаващо, след като той спечели първа награда на Европейското първенство по фитнес в категория за хора, оцелели след инсулт. Снимката, на която позира със спечеления трофей, продължава да предизвиква одобрителни възгласи в социалните мрежи.

„На една ръка от световно отличие! Старанието води до успех! Горд съм със спечелената купа за първо място на Европейското първенство по фитнес - категория за хора оцелели след инсулт, пише блиц. Планк и вдигане на тежест с дясна ръка!”, похвали се Мутафчиев, който благодари на екипа си, семейството си и най-вече на личния си треньор Лили Стефанова.

Освен, че печели това толкова важно за него отличие, Мутафчиев, който на 4 април тази година навършва 50 години, показва също, че се чувства все по-добре след сериозните житейски перипетии, през които премина.

Припомняме, че през 2010-та актьорът получи масиран кръвоизлив в дясната част на мозъка и беше спасен след тежка интервенция в реанимацията.

Въпреки пораженията и трудностите, на които го подложи до момента живота, Христо Мутафчиев не изостави нито за миг професията си. Нещо повече – само година след премеждията със здравето си той се появи с роля в сериала „Под прикритие”, където зрителите добре видяха, че здравето му може и да е пострадало, но таланта му е непокътнат. През 2014-та актьорът игра и в „За теб” – пиеса, която Яна Борисова пише специално за него. Три години по-късно го гледахме и в ролята на собственик на свинеферма и верига магазини в сериала „Ние, нашите и вашите”. Изигра и ролята на Стамболов в пиесата на Стефан Цанев „Духът на поета”, поставена в камерната зала на Народния театър, а в МГТ „Зад канала” се превъплъти в героя от „Човекоядката” на Иван Радоев (роля, донесла голяма слава на Тодор Колев).

От 2005 година насам Христо Мутафчиев е и председател на Съюза на артистите в България, където продължава да се бори за живота и честа на артистичната гилдия

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай