Христо и Ивона си казаха "да" на Римския с "Гладиатор"

Младежите, които в момента живеят в столицата, са влюбени в Пловдив и са решили да се преместят под тепетата завинаги

В приказка се превърна сватбата на Христо и Ивона Георгиеви. Младоженците си казаха заветното "да" на изнесен ритуал на Римския стадион под арка от 10 000 цветя и на фона на музиката на саундтрака от филма „Гладиатор“.

Двойката избрала в последния момент мястото на радостното събитие. Освен роднините и приятели на младото семейство свидетели на ритуала станаха и стотици пловдивчани, които се спряха, за да наблюдават.

Сватбата бе снимана с дрон. Църковният брак се състоя в църквата "Св. Богородица", а купонът бе в ресторанта на хотел "Санкт Петербург" със 140 гости. Сватбената украса бе дело на "Ваняя Стил" с организатор Ваня Гергова, а заснеманието бе на студио "Дардов".

Христо и Ивона са заедно от две години. Миналата година в Дубровник, отново през май и пак пред очите на стотици туристи, младежът направил официално предложение на любимата си. 

Младоженецът е от Ивайловград, а дамата на сърцето му - от Бобовдол. Живеят в София, но до края на годината ще се преместят в града под тепетата. Избрали Пловдив за тържеството, тъй като според тях градът е много по-красив от столицата.

Христо работи като търговски представител на медицинска апаратура, а Ивона е търговски представител на алкохолни напитки. 

Меденият месец на двамата ще е в Барселона. Ицо е нетърпелив да види "Ноу Камп", въпреки че е запален фен на опонента на каталунците в Шампионската лига - Ливърпул.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?