46
Следвайте ни

Христо Гърбов удари джакпота, жената до него е... СНИМКА

viber icon

Непоправимият шегаджия от театъра и телевизионния екран Христо Гърбов само след дни става на 64 години. С днешна дата той си пожелава здраве и да продължи да се разбира все така с жена си Иглика Трифонова.

Той признава, че ако не е била сегашната му съпруга известната кинорежисьорка Иглика Трифонова, той вероятно много трудно би излязъл от депресията, в която изпаднал след разтрогването на първия си неуспешен брак, и както става обикновено, сигурно би се пропил и би пропаднал като актьор. Изключително разумна, талантлива и амбициозна жена, Иглика му помогнала да стъпи на краката си и му осигурила необходимия уют да работи и да се развива като творец. 

„Тя е моят късмет в живота. Ние с нея сме две половинки на едно нещо, но на първо място сме приятели. Когато аз се скапя, тя автоматично поема тежестта. И обратното. А и чувството е усилие на двама души. Колкото и да обичаш, ако твоята привързаност не е достатъчна на другия, връзката се разгражда. Дори имам любима реплика по този повод от спектакъла на Иван Станев „Любовта към трите портокала“. В него една от героините казва: „Ама защо не ме обичаш, аз ти дадох цялата си любов? А героят й отговаря: „Да бе, обичта на един тъпунгер“, смее се Гърбов.

Рождения си ден, както и този миналата година, ще изкара само с най-близките приятели, без да прави грандиозни празненства. „Имам си кръг от хора, с които деля добро и лошо, пак ще съм с тях“, смее се Гърбов.

В новите му планове освен театралните постановки, в които играе, е и моноспектакъл. „Вече не си слагам бариера, стига само да харесам сценария. Идеята ми в следващите години е да направя моноспектакъл, който да показва различни образи. Без значение колко ще ми струва и психически, и финансово“, категоричен е Гърбов, цитиран от „България Днес“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Филибелия

Филибелия

23.09.2021 | 10:03

Тези, които критикуват, явно никога и нищо не са направили,но успешно плюят по тези, които могат и радват публиката. Да си жив и здрав Христо!

Отговори
3 0
Ссетла

Ссетла

22.09.2021 | 16:11

Любимият комик на семейството и приятелите ни!! Страхотен е, както и колегите му от Комиците. Блазя и на Иглика, невероятен е съпругът и, тя също.

Отговори
8 1
С.В.

С.В.

21.09.2021 | 17:48

Габии не си спомням досега в някой коментар да не плюеш по всеки. Какво ли пък ти представляваш че никой не е достоен за одобрението ти. Явно са те налегнали яки комплекси или просто смяташ че си нещо повече от другите. Е ще те разочаровам. Не си повече дори точно обратно.

Отговори
31 8
Габи

Габи

22.09.2021 | 13:07

Не мога да бъда бездушна и да ръкопляскам на всичко и всички. С удоволствие гледам и слушам всички останали участници в комиците. Някои много харесвани от непретенциозната публика шоумени сега са пълно разочарование.

Отговори
4 14
Габи

Габи

21.09.2021 | 12:07

Мимиките и кълченията на Гърбов са много изкуствени ,едни и същи вече години наред. Когато започва неговият скеч в комиците сменям канала. Много е предсказуем.

Отговори
18 31

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?