46

Храни си егото: Антония Петрова го отнесе заради софрата на Батинков

Жаждата за слава не дава мир покой на миската

За пореден път Антония Петрова-Батинова бомбардира последователите си с купища снимки, които целят да покажат високия й стандарт на живот. И както винаги, фотосесиите са заключени за коментари, за да не развали някой остроумен фен съвършения й имидж.

Този път бившата миска реши да покаже как фамилията е отпразнувала Бабинден, когато родата е била на гости. Разбира се, подробно се описа как софрата е опъната в семейния палат на височайшите Батинкови в Пирин планина и как кралят на черпака Ивайло Батинков с двете си ръце е сътворил тези чудеса, които са на масата.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Антония Петрова-Батинкова (@antonia_petrova_batinkova)

Следваха няколко снимки само на трапезата - да видят хората, че звездната двойка се храни, та нали само те в цяла България ядат, шегуват се хората.

"Ама пий ги тези хапове бе, Тоцка! Пий ги, че се успокой! Хубаво. Видяхме ти масичката. Браво на момичето! Доволна ли си сега? Хайде, кротни се, че събери сили да ни заснемеш и вечерното папкане", скъсват я от бъзици в нета.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Леля Мале

Леля Мале

26.01.2023 | 09:44

Комплексари

Отговори
6 0
Някой си там

Някой си там

25.01.2023 | 20:25

Стига вече с това какво правите бе хора Да не мислите че само вие празнувате бабин ден само вие канитебаби и дядовците всеки почне да пише и да показва всичко какво ще стаа пише Тя една мишка Антония -грозна та дръжка в стремежа да се разкраси тя става още по грозна Момиче със самочувствие имаш голяма къща но май нямаш голямо огледало да се видиш

Отговори
22 1
Division

Division

25.01.2023 | 14:47

Тази пък да беше поне Красива , с този нос дето отваря консерви каде е тръгнала. Интересува се някой от нейните почивки и софри....

Отговори
24 2

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?