Следвайте ни

Хотел „Лайпциг” и „L Garden” с новогодишни предложения за всеки вкус

Две от най-горещите и актуални места в Пловдив - хотел „Лайпциг” и „L Garden” вече очакват своите гости със специалните си новогодишни предложения. Новата година се познава по първите минути от нея, за това си гарантирайте едно незабравимо, усмихнато и стилно посрещане на 2019.

Хотел "Лайпциг" ви очаква с празнична атмосфера и елегантната обстановка за един незабравим празник в компанията на близки и приятели в сърцето на Пловдив. Всички гости на хотела ще могат да се насладят на прекрасна гледка, хотелски стаи с авторски дизайн, изискан ресторант, първокласно меню, спокойствие и отлични условия за незабравимо преживяване. Специалното участие ще вземат неповторимите Веси Бонева и Светлин Къслев. За вашето настроение ще се погрижат още професионален дисководещ, както и танцова формация "Етноритъм". Всички гости на хотел „Лайпциг” ще могат да се насладят на богато празнично меню, задоволяващо и най-изтънчения вкус, томбола, която ще покаже кои ще се късметлиите през 2019 година и още много специални изненади. На разположение са двете най-пищни и красиви зали в Пловдив - зала "Менделсон" и зала „Лайпциг”.

За всички, които искат да бъдат в центъра на купона, като се забавляват до зори, „L Garden” ще предложи много музика, танци и специални изненади в модерна обстановка. Специален гост ще бъде Веси Бонева, която ще изпълни някои от най-големите си хитове. Всички, избрали да прекарат новогодишната нощ в най-любимата зимна градина на Пловдив, ще могат да се забавляват цяла нощ с DJ, а празничната томболата с много награди ще осигури на един щастливец уикенд в апартамент с включена романтична вечеря в джакузи и много други изненади в хотел „Лайпциг”.

Повече информация и резервации на телефони: 032 654 000; 032 654 042; 0888 144 317 или e-mail: [email protected]

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?