Следвайте ни

Хороскопът разкрива: Кои зодии са най-ревнивите

viber icon

Има някои мъже, които не могат да скрият емоциите си, колкото и да се стараят.

Няма значение дали са тъжни, ревниви, ядосани, има господа, които трудно задържат чувствата си към себе си.


Те са мъже, на които емоциите са изписани върху лицето и когато ги изразяват, го правят по запомнящ се и виден начин.

Има и чувства, които никой не иска да афишира, но скриването на подобни усещания може да нанесе много вреда на една връзка.
Всеки човек има своите моменти, когато ревнува, но не иска да се говори за това.

Да ревнуваш е трудна емоция за справяне, защото обикновено идва с много други емоции, като депресия или гняв.

Дори най-честните зодиакални знаци, могат да крият нещо в себе си и да се надяват, че проблемите ще отминат от само себе си, вместо да се налага да говорят какво не е наред.

Овен
Когато Овенът ревнува, той се превръща в някого, който е напълно различен от него. Ревността не е нещо, което Овенът изпитва често, но когато го прави, му е трудно да я държи под контрол, пише mila.bg. Той определено няма да ви каже веднага, че ревнува, но може да разберете как се променя отношението му.


Ще започне да ви се натрапва, особено що се отнася до планове за уикенда. Ако отхвърлите идея да прекарате време заедно, той ще ви донесе от девет кладенеца вода, за да ми убеди.

Телец
Когато ревнува, той се опитва да го задържи в себе си, тъй като това не е мъжът, който иска да бъде. Телецът започва прекомерно да ви ангажира със себе си. Вместо съобщение за добро утро, очаквайте той да ви пише постоянно, като ви пита какво правите и къде сте по всяко време на деня. Той също ще стане териториален, сякаш ви притежава и иска всеки друг мъж около вас да го знае.

Близнаци
Мъжът от тази зодия няма абсолютно никакъв проблем да се справи с малко аргументи и разногласия в отношенията си.


Но когато ревнува, това го изхвърля напълно от играта му. Коренно променя натюрела си.
Когато Близнакът ревнува, той е склонен да мълчи, при все, че хората от този знак са известни със своята бъбривост. Твърде вероятно е да не продума дума, за да не каже нещо, за което ще съжалява по-късно.

 

Рак
Ракът има тенденция да изпитва много силни емоции ежедневно, но когато се справя с някаква тайна ревност, тези емоции могат да станат още по-луди и по-трудни за справяне.


Ракът може да бъде невероятно пасивно-агресивен, което е най-голямото признание, когато той ревнува. Може да действа свръхзащитно, за да се опита да ви покаже, че ще съжалявате за поведението си.

 

Лъв
Когато Лъвът ревнува, той някак си убеждава, че е ревнив само защото има действителна причина за това. Вярва, че е толкова уверен в емоциите си, че няма начин да сгреши в чувствата си.
Когато ревнува, ще забележите, че настроението му ще се промени от оптимистично и любящо до направо грубо.


Освен че е груб и хаплив, Лъвът е склонен да бъде прекалено драматичен, когато ревнува. Той също е склонен да лъже и да ви казва, че е стресиран в офиса или се притеснява от нещо друго, но всички знаем какво се случва всъщност. Очаквайте Лъвът да се държи като шестгодишно хлапе, когато ревнува.

 

Дева
За Девата ревността е объркваща и сурова емоция. Когато мъжът от тази зодия изпитва ревност, непосредствената му реакция е да я скрие.


Въпреки това реакцията му на почти всичко ще е отрицателна. Очаквайте той да бъде много по-малко внимателен и грижовен към вас.

Везни
Везните използват ревността като залог, за да ви приближат. Мъжът от този знак смята, че ако ви покаже колко по-добър е от всеки друг, от когото бихте могли да се интересувате, ще спрете да правите неща, които го карат да ревнува.


Той смята, че вие сте виновни за неговата ревност. Мъжът Везни обикновено не се държи толкова детински, но тази емоция го превръща в дете.

 

Скорпион
Не е тайна, че Скорпионът притежава големи емоции, а когато става въпрос за ревност, той е склонен към доста преекспонирана реакция.


Отначало той ще се ядоса, после ще почне да се държи налудничаво, а накрая ще се отдръпне.
Докато не открие за себе си, че ревността му е напълно неоснователна, Скорпионът ще стане параноичен.

Стрелец
Стрелецът мрази да ревнува. Той е типът мъж, който никога не иска да бъде обвързан или да направи компромиси със себе си. Така че когато ревнува, той смята, че това е така, защото е прекалено приклещен във връзката.


Очаквайте той да се почувства малко емоционален - независимо дали това е под формата на раздразнение или депресия, докато той не се опомни и разбере, че няма за какво да ревнува.

Козирог
Ако предизвикате ревност в мъж Козирог, шансовете са доста големи той да каже нещо от сорта на: „Ревността е тъпа емоция. Никога не бих ревнувал. "


Но Козирогът е човек като всички останали и невинаги може да контролира чувствата си. И когато той неизбежно почувства ревност, неговата непроницаема външност ще започне да се руши.
Ревнивият Козирог е този, който се чувства огорчен от всичко, свързано с любовта и връзките. Той също ще стане по-подозрителен към вас и какво правите, когато не е наоколо.

Водолей
Водолеят не обича да ревнува, защото това противоречи на всичко, към което се стреми: свободна любов и щастие.


Ревността кара мъжа Водолей да се чувства неудобно и има вероятност той да се преструва, че няма никаква представа за какво говорите, ако предизвикате ревността му. Всъщност той толкова добре се преструва, че нещо не го притеснява, че всъщност може би сте убедени, че той изобщо не е толкова ревнив.


Макар че може да не признае нищо на глас, в мозъка му препускат мисли да не ви загуби и да съсипе отношенията си само защото той ревнува. Очаквайте той да е по-тих от обикновено и малко повече на ръба на нервите си.

Риби
Макар че е вярно, че Рибите могат да бъдат чувствителни и несигурни на моменти, когато мъжът то този знак ревнува, тези емоции се усилват. Изведнъж той усеща, че трябва да се състезава с някой друг за вашата обич, дори ако това е далеч от истината.


Той става много по-отдръпнат, когато е около вас. Това е неговият начин да ви уведоми, че ако предпочитате да сте с някой друг, той няма да ви спре.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?