Следвайте ни

Хороскоп: три зодии го удрят на еротика и любов

viber icon

В сряда най-важното за вас ще бъде да изчистите напрежението и тревогите от ежедневието си, да намалите темпото и да си дадете повече време за почивка и размисъл. Опитайте се днес да коригирате своите грешки или прибързано казани думи. Стремете съм към добрини, извинение и поискайте прошка, ако ситуацията изисква такава.
В сряда семейния ви бюджет може да бъде причина за размяна на остри реплики с останалите членове на семейството ви. Помислте и разговаряйте откровено за какво харчите пари и защо?

Очакванията ви за разговори или действия с жена ще се развият безпроблемно, особено, ако са свързани с документи или договор. Днес ще ви изненада или развълнува новина, или с разговор, свързан с дете или с млада жена. Днес събитие, свързано с мъж, може да изиска избор на подарък или друга приятна изненада.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда ще бъде важно да си дадете достатъчно време за почивка, независимо, че все още е средата на седмицата. Изчистете нервното напрежение от тялото и душата си и прочистете ума си за нови идеи и дела. Днес не се стремете да направите каквото и да било единствено за себе си или за семейството си. Нека събитията се развиват естествено, а вие бъдете наблюдатели. Сряда ще бъде благоприятен ден за любовни и еротични преживявания, особено с вече създадени партньорски отношения.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес се постарайте да живеете собствения си живот и не се намесвайте в житейските дела на други хора, дори това да са вашите собствени деца. Днес няма да изгубите нищо, ако останете повече време сами, но не игнорирайте опитите на други хора да контактуват с вас. Днес не пренебрегвайте думите или помощта, която ще ви бъде предложена от страна на мъж.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, различни събития в сряда ще ви накарат да се замислите за причината относно тяхната поява, тяхното евентуално развитие и завършек. Днес всичко свързано с пътуване или с хора от различни разстояния ще бъде безпокойство и напрежение за вас. Избягвайте да пътувате, освен, ако това е свързано с основната ви работа или няма как да промените плановете си. В такъв случай бъдете внимателни с транспорта и с концентрацията си по време на шофиране.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, въпреки изненадващото развитие на някои събития в сряда, запазете хладнокръвие и останете здраво стъпили на земята. Избягвайте паника и излишен стрес, защото това ще рефлектира негативно върху всички останали членове на семейството ви или на работния ви колектив. Колкото по-внимателно действате, колкото повече време си давате за обмисляне на действията и решенията ви, толкова по-стабилни резултати ще можете да постигнете. Моментите на тъга ще бъдат провокирани от обидни или необмислени думи на хора, с които ще имате контакти днес./Марица

Източник: astro.velida.net

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?