Следвайте ни

Хороскоп: Приходи за три зодии

Вторник ще ви изненада с различни събития, предимно с финансовите ви дела и интереси. Това ще бъде благоприятен ден за вземане на решения, свързани с пари, за разрешаване на юридически казус от финансов характер и други,

Днес избягвайте да разрешавате битов проблем, особено, ако това зависи от друг човек. В любовен план очакванията ви ще се разминат с действителните събития, но не ги свързвайте с кризи или с любовни драми. Приятелските ви отношения с жена ще бъдат деликатни, поради непремерени думи или не добре обмислени действия от нейна страна. В някои случаи нейните действия могат дори да ви навредят.

Младите мъже ще се ядосват на повредена вещ или техника, както и на друг инцидент, свързан с вещи, които използват в ежедневието си.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес бъдете готови за срещи с нови хора в живота си. Те могат да се появят във връзка с работните ви задължения, да се представители на институция или място, което ще посетите днес. Развитието на ангажиментите ви с деца ще зависи от тяхното поведение и действия. Това щебъде благоприятен ден за обсъждане бъдещето на член на вашето семейство.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще използвате благоприятните тенденции за развитие на важни за семейството си дела. Възможни са приходи в семейния ви бюджет или благоприятни действия от ваша страна, свързани с пари. Среща или разговор с млада жена може да окаже позитивно влияние върху вашето настроение или планове.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще ви бъде трудно да общувате с мъже независимо от вашия собствен пол или от отношенията помежду ви. Днес може да постигнете много, но разчитайте единствено на собствените си умения и възможности. Не са изключени песимистични настроения или необяснима умора, липса на желание за активни действия, но ще бъдат краткотрайни яления.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес се ангажирайте максимално сериозно с професионалните си или бизнес задължения. Не отлагайте нищо и не разчитайте на никого. Дори някой да ви помогне, нека да се случи по естествен начин. През този ден могат да възникнат съмнения относно перспективите на дейност, с която в момента сте ангажирани. Избягвайте да вземате сериозни решения и ги оставете за четвъртък.

Източник: astro.velida.net

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?