Следвайте ни

Хороскоп: положителни емоции и пари за някои зодии

viber icon

В сряда основните ви приятни преживявания ще бъдат свързани с жени и с новини, които ще получите чрез тях. Може ваша приятелка или роднина да ви поканят на среща, да отидете на ресторант или друго приятно място. Днес ще сте склонни по-ведро да приемате събитията и да гледате по-оптимистично на бъдещето си. Може би, защото все още е лято? В сряда трябва да се внимава с рискови действия или ситуации, свързани с пари или с финансов документ. Особено внимателни през този ден в паричните си дела да бъдат представителите на зодиакалния знак Овен, Лъв или Стрелец. Ще имате разговор, свързан с пътуване, който някой ви предлага да предприемете в близките дни или седмици. Възможно е да обсъждате с приятели или роднини живота на човек, който е в друг град или държава. Новите познанства с хора отдалеч, ще ги приемете с известна подозрителност и предпазливост. Събитие, свързано с дете на ваши приятели или съседи, може да предизвика емоции на тъга, съжаление, разочарование и други. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда ще сте оптимисти за развитието на ваши важни планове или приятелски отношения. Ще ви изненада новина или събитие, свързано с човек, с когото работите заедно или членувате в една и съща организация (партия). Предложенията днес ще ви изненадат и ще ви донесат успех или положителни емоции. Събитие в живота на млад мъж може да бъде повод за събиране. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате най-различни контакти с приятели. Предстоят ви важни разговори и размяна на полезна информация. Важните събития днес ще касаят хора от кръга ви роднини или съседи (тоест такива, които живеят близо до вас). В сряда внимавайте какво обещание давате на хора, които са ваши клиенти или колеги. Не пренебрегвайте и не омаловажавайте значението на семейните си ангажименти.  

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда ще се натоварите с битови или семейни проблеми, чието разрешение ще зависи от обстоятелства, които са извън вашия контрол. Такива събития могат да ви натоварят емоционално или психически. За вас винаги комфорта и спокойствието имат важно значение. Конфликти на база ревност, налагане на воля или прояви на капризи могат сериозно да застрашат важни за вас отношения. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда вниманието ви ще бъде ангажирано с различни събития или новини, свързани с роднини. Някои от вас ще са ангажирани с подготовка за предстоящ годеж, сватба или друго голямо събитие. В работата си внимавайте в отношенията си с жени: клиентки, колежки, ръководител и други. Днес са възможни парични приходи в бюджета ви./Марица 

Източник:astro.velida.net

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?