Следвайте ни

Хороскоп: Парички за няколко зодии

viber icon

Вторник е ден на бавните и добре обмислени действия. Ден, в който трябва да бъдете толерантни и разбиращи действията и желанията на хората около вас. Голяма част от очакванията и плановете ви ще имат своя шанс за реализация, благодарение на късмет, който ще получите свише или на вече създадени приятелски или професионални отношения. 

Днес добре обмисляйте решения или действия от финансов характер, които ще възникнат с представители на зодиакалните знаци Лъв, Овен или Стрелец. Ако имате собствени деца, които живеят настрани от вас, днес може да получите новини, свързани с важно решение или промяна в техния живот. 

Това ще бъде неблагоприятен ден за съдебни действия свързани с родтелски права при развод, повишение размера на издръжка за дете и други. Във вторник избягвайте задълбочаването на семейни проблеми. Днес всяка конфронтация в отношенията ще има непредсказуемо и неблагоприятно развитие. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще ви се наложи да разрешавате деликатен проблем, който касае семейството или кариерата ви. В някои случаи този проблем може да има връзка със ситуация или преживяване, за което не може да говорите открито с никого около вас. Във вторник ще имате специални разговори или преживявания с млади хора от кръга ви роднини. Възможни са приходи в бюджета ви, но едва ли ще е голяма сума пари. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще трябва много добре да обмисляте собствените си решения, преди да започнете да действате по конкретен ангажимент или задача. Това ще бъде един благоприятен за вас ден, в който не бива да пропускате възникналите нови възможности. Новина от човек от кръга ви приятели ще създаде различни емоции за вас или за семейството ви. Това ще бъде благоприятен ден за  предложение за брак, за склюване на брак или за начало на общо съжителство с романтичния ви партньор.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще отделите част от времето си за срещи и събирания предимно с приятели. В разговорите си с тях ще ви изненадат различни новини за хора, които познавате - ваши общи приятели, колеги, съученици. Днес може да срещнете неочаквано някого или да получите неочаквано телефонно обаждане. Вторник за вас ще бъде ден на важните комуникации, свързани с ваши семейни, приятелски или професионални отношения и интереси. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще бъдете амбицирани да изпълните навреме и успешно ангажименти, от които очаквате да получите пари или друга някаква облага. Събитие свързано с жена от кръга ви роднини може да бъде повод за тъга или разочарование. Във вторник мнозина ще се сблъскат с транспортни или битови проблеми. Интересни преживявания или разговори ще имате с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби./Марица 

Източник:astro.velida.net

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?