Следвайте ни

Хороскоп: Пари за 6 зодии

viber icon

В четвъртък от вас ще изисква по-голяма практичност при реализирането на семейни или професионални планове. Стремете се да виждате развитието на действията ви в по-далечно бъдеще и не се задоволявайте само от временните успехи. Повечето от вашите дела ще изискват днес търпение и вглеждане в детайлите, а не бързина.

През този ден мнозина ще преживеят важно събитие в семейството си, свързано с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Организирайте сами предстоящи срещи или събирания и не се осланяйте на помощта на жена, дори тя да е ваша роднина.

Бъдете предпазливи с информацията, която ще получите от жена, защото умишлено или не, в нея ще има голяма доза невярни неща. Здравето на човек, роден под знака на Телец, Козирог или Дева, може да ви създаде неочакван ангажимент или грижа. Внимавайте във финансовите си отношения с хора, родени под един от тези три зодиакални знака. Днес ще намерите разумно решение на неприятностите си с мъж, възникнали вследствие на неговото грубо отношение към вас.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, очаквате да получите пари или ще търсите и обмисляте нови източници на доходи. Денят вещае шанс за успех или възникване на нова възможност в работата или в бизнеса ви. Добро развитие ще имат вашите контакти с представители на различни институции или учреждения.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще сте нетърпеливи, сприхави. Възможно е някой умишлено да провокира търпението ви с глупави и необмислени действия. Избягвайте връщане към минали неприятни преживявания. Не се поддавайте на влиянието на лоши спомени, ако трябва да вземете важно решение. Като цяло, четвъртък може да бъде много успешен и по своему уникален ден за вас, стига да отворите съзнанието си за новите неща и хора, които днес ще се появят.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, мнозина от вас ще се зарадват на малък допълнителен или неочакван доход. В четвъртък отношенията с мъж ще бъдат полезни за вас и ще ви помогнат да разрешите проблем или ще получите важна помощ. Влияние върху събитията в живота ви днес ще окажат хора, които живеят извън вашето населено място.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък може да преживеете най-различни емоции, свързани с пътуване или с хора от други населени места и държави. Интересно развитие ще имат отношенията ви с романтичен партньор, който живее на разстояние от вас. Днес ваши финансови или имотни дела с жена ще се развият благоприятно. Неприятностите в четвъртък ще са предимно вследствие на ваши прибързани емоционални реакции./Марица

Източник:astro.velida.net

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?