Следвайте ни

Хороскоп: Опаричване за няколко зодии

viber icon

Във вторник ще се стремите към по-голяма свобода на действие или независимост при вземане ан важни решения. Все пак, ще ви се наложи да се приспособите към някои обстоятелства в настоящето си.
Това ще бъде един успешен ден за вас, така че не отлагайте ангажиментите си и не търсете причини за тяхното неизпълнение. Стресовите ситуации не бива да ви плашат, а да ви мобилизират. Бъдете внимателни с необмислените си думи, защото някой около вас ще ги използва много бързо за да ви злепостави пред други хора. Това ще бъде благоприятен за пътуване ден, но избягвайте авантюрите и рисковите ситуации. Мъжете над 35 години ще са склонни към по-ярки изяви на професионалните си умения, споделяйки различни свои идеи или умения.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, вероятно ще запомните вторник с интересни събития. Ще търсите и намерите разрешение на ваш здравословен или професионален проблем. Ще имате благоприятен ден за получаване на пари, за разговори от финансов характер и други. Стари конфликтни ситуации или проблематични отношения ще станат отново актуални. Мъжете ще имат благоприятен ден за финансовите си дела, а жените да фокусират вниманието си върху важни за дома ангажименти.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, вторник ще е благоприятен ден за развитието на важни за вас лични или професионални контакти. Ще имате благоприятен ден за дела, свързани с пътуване или с хора от различни населени места. Денят вещае важно събитие, свързано с роднина. Мъжете ще очкават или ще получат важна за тях новина, информация или предложение. Жените да бъдат предпазливи в своите действия, този ден ще бъде по-сложен за вас или по-напрегнат.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес може да очаквате развитието на интересни промени или събития. Ще възникне една стресова ситуация, затова се опитайте да запазите положителното си настроение. Стремете се да поддържате добри отношения с хората около вас. Ще имате важни контакти, срещи или ангажименти, свързани с приятели отблизо и далеч. Мъжете ще са склонни по-скоро да очакват развитието на определени събития, отколкото да са активен фактор в тях. Жените ще преживеят ден на изненади откъм събития, новини или срещи.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще отделите време за развитието на важни за вас планове или задачи свързани с пътуване или с финансови дела. Тези неща ще имат връзка със семейството или с работата ви. Изненадите днес ще бъдат свързани със срещи или с гости в дома ви. Ще се обсъждат предстоящи разходи, свързани с близки хора или с плановете ви за лятната ваканция. Мъжете ще са емоционално нестабилни, с променливи настроения през деня. Жените ще преживеят твърде емоционално някои неприятности, което ще е загуба на време и енергия./Марица

Източник: astro.velida.net

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?