Следвайте ни

Хороскоп: Любовни преживявания за някои зодии

Понеделник е чудесен ден да стартирате нови начинания. Дано сте успели вчера да си направите програма и да си организирате правилното изпълнение на задачите. Ангажиментите ви с жена, родена под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще имат важно значение за дома или семейството ви. В понеделник ще имате благоприятно време за уреждане на битови проблеми в дома или документи от имуществен характер. През този ден ще ви изненада новина, разговор или събитие с приятели, които пътуват днес или живеят в друго населено място. Очакванията ви, свързани с представители на Везни, Водолей или Близнаци, днес ще претърпят промени и най-вероятно няма да се реализират. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще обмисляте свои действия, които ще имат връзка с дете или с млад човек от семейството ви. Тези ваши действия вероятно ще имат отношение към дела, свързани с образование или кариера. Това ще бъде благоприятен ден за работа с млади хора. В някои случаи ще ви се наложи да посетите училище или работно място, свързано с вашето дете. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, понеделник ще бъде ден, в който ще преживеете изненада от човек, когото познавате. Днес ще сте по емоционални от обикновено и това може да бъде причина за различни сложни ситуации. В понеделник не се страхувайте да вземете важно решение или да направите промяна в начина си на живот. Избягвайте да се товарите с негативни мисли и страхове. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в началото на седмицата ще имате очаквания за развитието на най-различни събития, като някои от тях определено ще ви изненадат с посоката, която ще поемат. Това особено важи за личните ви и семейни отношения. Днес благоприятно влияние върху плановете и ангажиментите ви ще има жена, в случай че сте ангажирани с разрешаването на сложен проблем. Понеделник вещае грижи за здравето на човек до вас. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще имате ангажимент с документи, банка, плащане на битови сметки и други. Ще получите новина, свързана с пари, която ще касае лично вас или домашните ви дела. Понеделник ще бъде благоприятен ден за любовни преживявания и за развитие на личните ви дела. Минали събития не бива да ви товарят със страхове от повторение на една и съща грешка. 

Източник: astro.velida.net

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?