Следвайте ни

Хороскоп: Добри новини за 3 зодии

viber icon

В сряда ще възникнат различни събития, свързани с пътуване или имащи връзка с хора от други населени места. И в двата случая тези събития ще бъдат свързани с притеснение или някакво безпокойство. Възможно е пътуване, свързано с лечение за вас или за човек от семейството ви.

През този ден избягвайте да се ангажирате с финансови документи и при възможност нека това стане утре. В работата си ще се ангажирате с вече започната дейност, проект или ангажимент. Възможни са разговори с клиенти или с други хора извън работата ви.

Сряда ще бъде по своему интересен и позитивен за вас ден. Смисъла на появата или развитието на някои събития предстои да бъде разгадан през следващите няколко дни.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда затруднение ще възникне при общуването или в работата ви с жени. През този ден са възможни неприятни новини, свързани с жена. Събитията днес ще са трудни за вас предимно в емоционален план, но в никой случай няма да са случайни, нито пък трябва да се приемат като наказание.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще фокусирате вниманието си върху материално-финансовите си дела. Ще се опитате да разрешите някакъв проблем или да получите по-голяма яснота относно неща, които ви притесняват. Това вероятно няма да се случи днес, което не бива да ви ядосва или разочарова.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще сте много напрегнати и несигурни в действията си. Ще приемате всичко, като че ли следвате нечия друга воля, че нямате контрол върху собствения си живот или желания. Ще сте чувствителни и лесно ще приемате забележките, като обида. Изострената ви чувствителност няма дори да пожали приятелите ви. Днес ще сте склонни да ги приемете като хора, които са против вас.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще имате повод за добро настроение или задоволство от постигнат успех. Днес ще ви зарадва събитие в живота на млад родственик, което ще има своето важно значение за вас, особено ако става дума за собственото ви дете. Нова благоприятна възможност ще се появи неочаквано за вас, която ще импонира на ваше желание за успех в работа, в личен или обществен живот, който имате.

Източник:astro.velida.net

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?