Следвайте ни

Хормони в поп фолка: Азис изплака какво му причиняват космите СНИМКИ

viber icon

„Факт - взимам мъжки хормони! Пия лекарства и се инжектирам почти всеки ден. Как да си обясните иначе тази чудовищна метаморфоза?! Да се превърна  в мъжа от мечтите си не бе никак лесна работа. Болезнено е и понякога дава психически отклонения. Не ,че преди това не ги имах. Не ви се оплаквам, споделям си. Спрете с въпросите относно външния ми вид. Той няма нищо общо  с песните ми. Слушайте музиката ми. Окосмяването ми е плод на изключително трудна и болезнена процедура! Прегръщам ви, любопитковци!“

Към признанието си Азис пусна и нова снимка, на която е гол до кръста и със силно окосмени гърди. Феновете сякаш не прочетох а молбата му.

"Ако се обръснеш гърдите и корема, мисля, че ще си по-добре на снимката!",  съветват го те. Други обаче го подкрепят: „Уникален! Окосмяването е най-силното излъчване за един мъж в днешно време, в което живеем. Оскубани и обръснати като пилета мъже не понасям изобщо. Браво, браво!“. Трети са балансирани: " Васко, най-важно е да се усещаш добре в собствената си кожа и да си щастлив. Хората винаги ще намерят причини да те критикуват и упрекват. Бъди себе си. Бъди този, който искаш да си!“.

Тази година определено е „силна“ за Азис по отношение на неговите физически метаморфози, пише „България Днес“.

Преди няколко месеца той легна за пореден път на операционната маса и добави 4 сантиметра към обиколката на бицепсите си.  Оформянето и уголемяването стават със специален материал, който е много близък до гела от хиалуронова киселина.

Веднага след бицепсите Азис прибегна до хирурга, този път за оформяне на гърди. „Гърдите, които правя, нямат нищо общо с женските. Търся като ефект оформянето на мъжки, силни и здрави гърди“, казва Азис.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Античалгар

Античалгар

10.12.2020 | 14:21

Пичове, не поливайте този лилав плевел с коментарите си, защото без да искате му правите реклама! Много ви моля, когато видите нов пост за някой лилав изрод, не му обръщайте внимание. При липса на интерес, Марица ще престане да публикува за тях. Вие сте по-умни от тях!

Отговори
2 0
SHADOW

SHADOW

10.12.2020 | 13:27

Опитва се да обърне входа на изход

Отговори
2 1
Цветанов

Цветанов

09.12.2020 | 11:04

Да Ева неговата майка ц..иганска

Отговори
4 1
БЕРК АЛИ АЙХАН

БЕРК АЛИ АЙХАН

09.12.2020 | 04:43

Много злоба.Човека пее и много му се получава

Отговори
4 6
Диана Марго

Диана Марго

08.12.2020 | 19:56

Ужасен си винаги

Отговори
5 3
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

08.12.2020 | 18:13

Каквото и да направиш,винаги ще си останеш един мазен,черен,лигав и джендърски кюнец.

Отговори
11 3
Един

Един

08.12.2020 | 19:13

Прав си а може би ще си остане един гьотферен

Отговори
8 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?