Следвайте ни

Хормони в bTV: Водещ пусна чисто голи СНИМКИ 18+

viber icon

Водещият в bTV скочи чисто гол в ледените води на р. Вит, пише HotNews.bg. Актьорът Александър Кадиев реши да полудува сред природата през уикенда заедно със свои приятели и сподели кадри в социалните мрежи. Видеото е заснето в село Ъглен, на голям речен завой на р. Вит, където се намира природният феномен, наречен Дупката.

Захвърлил напълно дрехите, Кадиев скача в реката, като видеото разкрива и задните части на екстремния водещ. "На пръв поглед е страшно да скочиш от 8 метра през дупка в река. После вече е хубаво. Искаш пак", казва Кадиев. Ден по-късно Кадиев изкачва скални образувания край Брестница, напълно обезопасен с въжето. "Сашо Скалата. Катерене на 30-40-метрови скали. Лудница!", сподели артистът под кадрите, на които катери скали.

След извънредното положение, наложената карантина и липсата на ангажименти в театъра Александър реши да разнообрази всекидневието си, като се отдаде на планински туризъм и екстремни преживявания. Вечно усмихнатият Кадиев е свикнал на забързан живот между театъра и телевизията, като винаги е признавал, че не може да стои на едно място и търси нови преживявания.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?