Следвайте ни

Хормони в 7/8! Психоложката на Слави показа шибари СНИМКА

viber icon

Eдинствено по рода си шоу в България държи зрителите в пълна неизвестност до датата и времето на излъчване. WOW ефектът на Star Reporters Show е гарантиран от пиперливите теми, нетрадиционните репортажи, абсурдни приключения със светски личности и коментарите на популярния водещ и репортер Борислав Борисов и очарователната психоложка Лилия Стефанова. 

Нестандартният формат вече е част от телевизията на Слави и се появява всяка събота от 23:00 часа и повторение в неделя, от 23:00 часа. 

Продуцент е самият Боби Стар Репортерс, който от години задържа вниманието със скандалните си репортажи и способността да намира най-интересните и неповторими зевзеци в България. 

Едно от първите издания на предаването срещна зрителите с малко известната техника „шибари“- изкуство на връзването, която може да се използва както за сексуални удоволствия, така и за обезвреждане на враговете, както са правели древните японци.

Следващите издания също обещават позиции, до момента непоказвани в българския ефир, но секретът на всеки епизод ще бъде отключен в момента на ефирното излъчване. 

Коментари (1)

Измекяр

Измекяр

31.07.2020 | 15:25

Там са показали шибари, за шиба....няци пишещи в сайтчето с името на реката дето тече през Филибето.Що ли не може да умие и вестникарската малоумност дето е срам за града ни.

Отговори
6 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?